DHZ website
Image default
Industrie

Rond uw werkzaamheden snel en succesvol af met het juiste diamantzaagblad

Of u nu met steen, beton, asfalt of ander hard bouwmateriaal werkt, met een diamantzaagblad bent u binnen de kortste keren klaar met uw opdracht. Een diamantzaagblad is uitermate geschikt voor harde toepassingen, zoals zeer hard beton. Bij een specialist als Diacom vindt u een uitgebreid assortiment diamantgereedschappen. Van boren tot schijven en van machines tot zaagbladen. Wanneer u een specifieke klus heeft, krijgt u advies op maat. Dit bedrijf is een leverancier met jarenlange ervaring en levert producten van onovertroffen kwaliteit en die technisch hoogstaand zijn. Ze leveren diamantzaagbladen voor diverse machines. Een machine met veel vermogen heeft een ander zaagblad nodig dan een machine met minder vermogen.

Laat uw gereedschap jaarlijks keuren

Of u nu zelf met een diamantzaagblad werkt of uw medewerkers, u wilt er zeker van zijn dat iedereen veilig kan werken met uw gereedschap. Daarom is het belangrijk om al uw elektrisch gereedschap jaarlijks te laten keuren door professionele keurmeesters. Een keurmeester van Diacom keurt uw gereedschap volgens de NEN 3140 norm. De NEN 3140 norm is de Norm voor veilige uitvoering van werkzaamheden. Ook wanneer u een machine laat repareren worden ze volgens deze norm gekeurd. Zo bent u verzekerd van een machine die in goede staat is en waarmee u veilig uw werkzaamheden kunt uitvoeren.

Maak gebruik van de expertise van deze specialist

Bent u op zoek naar een diamantzaagblad, maar ziet u dit niet staan in het aanbod van Diacom? Laat deze dan op maat maken! In de fabriek van deze specialist worden verschillende diamantzaagbladen op maat geproduceerd voor verschillende professionele betonboor- en betonzaagbedrijven. U kiest zelf wat de diameter en andere kenmerken, zoals segmentdikte, zijn van uw nieuwe diamantzaagblad. Voor zeer specifieke werken hebben ze verschillende technische adviseurs die u helpen en deskundig advies geven. Dankzij de goede service en expertise van de medewerkers van dit bedrijf weet u waar u aan toe bent en heeft uw gereedschap binnen de kortste keren in huis.

https://www.diacom.nl/b2c/