DHZ website
Image default
Dienstverlening

De meest professionele schuldhulpverlening nabij Rotterdam ontvangt u hier

Bent u op zoek naar schuldhulpverlening nabij Rotterdam, bijvoorbeeld omdat u de vaste lasten voor uw bedrijf niet meer kunt betalen? Dan is Modus Vivendi in Zwijndrecht de aangewezen partij voor u. Door middel van schuldbemiddeling, dwangakkoorden en beschermingsbewind zorgen ze ervoor dat problematische schulden worden hersteld of worden tegengegaan. Door hulp en advies aan te bieden met een uitgebreide kennis en expertise als basis, profiteert u van effectieve schuldhulpverlening voor uzelf, uw gezin of uw bedrijf in Rotterdam en de wijde omgeving. Deze wordt op basis van de NEN 8048-1-eis aangeboden, wat betekent dat u mag vertrouwen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van de schuldbemiddelaars van Modus Vivendi.

Het minnelijk traject, oftewel schuldbemiddeling

Iemand die in de schulden terecht is gekomen, komt daar niet snel op een zelfstandige manier weer uit. De vaste lasten stapelen zich op en daardoor komt er nauwelijks wat ademruimte om schulden af te lossen. Heeft u hier op een bepaalde manier mee te maken? Dan kunt u perfect gebruikmaken van de professionele schuldbemiddeling die Modus Vivendi in Zwijndrecht, nabij Rotterdam, aanbiedt als onderdeel van hun totale schuldhulpverlening. Dit houdt in dat er goed met de schuldeisers wordt gecommuniceerd over betalingsregelingen. Dit proces wordt ook wel het minnelijk traject genoemd. In tegenstelling tot het wettelijk traject, komt hier geen rechter aan te pas. De betalingsregelingen die bij het minnelijk traject worden opgezet, duren meestal drie jaar. In deze periode draagt iemand alles af wat hij of zij verdient of ontvangt boven het zogeheten Vtlb, oftewel ‘Vrij te laten bedrag’.

Diverse cursussen en trainingen voor schuldhulpverleners

Modus Vivendi uit Zwijndrecht gebruikt tevens zijn specialismen om schuldhulpverleners cursussen aan te bieden en kennis uit te wisselen. Door middel van professionele trainingen kunt u als (beginnend) schuldhulpverlener meer leren over het vak en uw cliënten in de toekomst beter bijstaan. Op de website van Modus Vivendi vindt u meer informatie over deze cursussen.

https://modusvivendi.nl/