DHZ website
Image default
Bedrijven

Een veilige en snelle netwerkverbinding voor bedrijven

Interne communicatie is voor bedrijven en zeker met vestigingen over de hele wereld ontzettend belangrijk. Als inter- of multinational wil jij je communicatie zo veilig en efficiënt mogelijk hebben. Wanneer er problemen zijn met het interne netwerk, de structuur en de werking ervan kan dit veel problemen opleveren wat resulteert in hoge kosten. Het veroorzaakt daarbij ook weerstand in heel het bedrijf. Kortom een goed werkend intern netwerksysteem, waarbij werknemers en locaties snel, veilig en efficiënt kunnen werken. Is onmisbaar. Maar waar moet een dusdanig netwerkstructuur aan voldoen wil je alle software en applicaties binnen het bedrijf met elkaar laten communiceren. Wij vertellen hier de basis van een gezonde netwerkservice.

 

Meer snelheid

Niks is zo frustrerend als lange laadtijd, vertraging, wachten en ga zo maar door. Denk maar eens na wanneer je op een website komt en de pagina laadt niet snel genoeg, dan ben je in no time weer weg. Of wanneer jij een winkel binnenloopt en er staat een gigantische wachtrij voor de deur. Dan loop je ook weg. Wij zijn als mens over het algemeen erg ongeduldig en daarbij is een snelwerkende netwerkstructuur en verbinding veel efficiënter. Wanneer data, gegevens en berichten direct of bijna direct verwerkt worden. Zal de productiviteit omhooggaan. Daarom is snelheid een van de belangrijkste kernpunten waaraan jouw intern netwerksysteem moet voldoen.

 

Flexibel

Naast snelheid moet de structuur flexibel zijn. Door makkelijk maar wel kwalitatief aanpassingen te kunnen doen. Zorg je ervoor dat jouw netwerkstructuur mee kan groeien met jouw organisatie. Daarbij weet je nooit wat de toekomst brengt. Door direct nieuwe toepassingen te kunnen implementeren. Vermijd je risico’s en creëer je brede mogelijkheden om direct te kunnen schakelen op ontwikkelingen.

 

Bespaar kosten 

Wanneer bovenstaande kernwaarde gewaarborgd worden merk je dat een goed ingerichte structuur kosten zal besparen in plaats van dat het geld kost. Er zijn verschillende mogelijkheden om je netwerk in te richten. Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van SD-Wan netwerk. Dit is een verbeterde versie van het verouderde MPLS. Het biedt veiligheid. Snelheid, is flexibel en bespaart kosten.