DHZ website
Image default
Mode en Kleding

Drie handige sleutelhangers die je leven makkelijker maken

Als je ooit zonder een telefoonoplader of een eenvoudig gereedschap zoals een schroevendraaier hebt gezeten, moet je kijken of je je sleutelhanger kunt upgraden. Deze accessoires voor je sleutelhanger beloven je leven minder stressvol te maken.

Mycharge Oplaadkabel

Er is niets dat meer paniek zaait dan het besef dat je telefoon op het punt staat te sterven en dat je geen lader in de aanslag hebt. Gelukkig heb je met de MyCharge Power Cord Go Keychain Lightning Cable altijd een oplaadkabel bij je. De 4-inch bliksemkabel vouwt mooi in zichzelf zodat het echt alleen een kabel is als je hem nodig hebt. Hierdoor kun je hem prima aan je sleutelhanger bevestigen en is hij perfect voor als je een lading nodig hebt, maar niet de volledige oplaadkabel bij je hebt. Haak hem gewoon los van je sleutelhanger en je bent klaar om te gaan. Gemakkelijk.

Kingston Digital 64 GB Flash Drive

Het is van vitaal belang om een back-up te maken van je projecten en documenten, en deze USB-stick zal je helpen om de klus te klaren. Hij is gemaakt met een gladde metalen buitenkant en een cap-vrij ontwerp, dus je gegevensback-up heeft er nog nooit zo sexy uitgezien. Ondertussen zorgt de duurzame sleutelhanger ervoor dat je USB niet van je sleutelhanger valt.

Outdoor Draagbare Sleutelhanger Schroevendraaier

Voor sommigen is het belangrijk om klein gereedschap bij de hand te hebben. Je weet nooit wanneer je ze nodig hebt, en als je de persoon in je familie bent die vaak het handige werk moet doen, dan weet je dat als er iets misgaat, je de eerste bent die gebeld wordt. Met deze sleutelhanger krijg je zowel een kruiskopschroevendraaier als een platte schroevendraaier.