DHZ website
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een boek uitgeven in eigen beheer met wat extra hulp van professionals

Ben jij erover aan het denken om een boek te schrijven? Dan wil je deze waarschijnlijk ook gaan publiceren! Een boek uitgeven in eigen beheer is ontzettend spannend. Je start met het opzetten van je boek en het schrijven van de tekst. Gebaseerd op waargebeurde verhalen of juist een volledig verhaal ontsproten aan jouw fantasie – het is allemaal mogelijk met een boek.

Hulp bij iedere fase van het schrijven én publiceren van een boek

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten als je een boek gaat uitgeven in eigen beheer. Zo moet je een ISBN-nummer aanvragen zodat je het boek dat je gaat uitgeven in eigen beheer ordelijk kunt publiceren. Daarnaast moet je natuurlijk het boek schrijven, redigeren, printen en uitgeven – eventueel vergezeld van de juiste marketingtechnieken. Wil je ervoor zorgen dat je niets over het hoofd ziet als je een boek gaat uitgeven in eigen beheer? Dan helpen de professionals van BigBusinessPublishers je graag verder. Zij zijn erg flexibel en helpen jou in elke fase van de totstandkoming van jouw boek. Wil je bijvoorbeeld wat feedback over het idee van je boek? Of heb je juist begeleiding nodig bij de verspreiding van jouw schrijfwerk? Waar je ook nood aan hebt, BigBusinessPublishers helpt je hierbij! Een boek uitgeven in eigen beheer is niet niks, dus vraag zeker hulp van iemand die weet hoe het werkt.

Plan een gratis adviesgesprek in met een van de professionals

Bij BigBusinessPublishers krijg je persoonlijke adviesgesprekken wanneer je een boek wilt uitgeven in eigen beheer. Zij helpen klanten namelijk al jaren met verspreiden van hun ideeën door middel van een boek. Het is mogelijk om bij BigBusinessPublishers een gratis adviesgesprek aan te vragen. Hierbij ga je samen met een professional aan tafel zitten om te bekijken wat je moet doen voor het uitgeven van een boek in eigen beheer. Neem contact met hen op om een afspraak te maken door te bellen.

https://www.bbpublishers.nl/