DHZ website
Image default
Dienstverlening

Een exclusieve auto verzekeren met een uitstekende dekking

Heeft u een exclusieve auto die u wilt verzekeren? Dan wilt u zeker zijn van een goede dekking. Een dure auto kunt u niet overal laten verzekeren. Het is daarom beter om naar een partij te gaan die zich richt op de verzekering van deze speciale auto’s. NAG Verzekeringen is een dergelijke specialist en garandeert u een uitstekende dekking. Ze hebben een professionele verzekering voor auto’s met een cataloguswaarde tussen de €75.000,- en €200.000,- of met een vermogen boven de 200 kW. Heeft u een premium auto met een cataloguswaarde boven de €200.000,- of een klassieke auto? Ook dan kunt u bij deze partij terecht.

Bereken de premie met de online tool

Bij NAG Verzekeringen laat u uw exclusieve auto verzekeren met een uitstekende dekking. Ze hebben een eenvoudige online tool waarmee u uw premie kunt berekenen. Zo weet u vooraf al waar u aan toe bent en wat ze u te bieden hebben. U heeft de keuze uit verschillende dekkingen bij deze verzekeringsmaatschappij. Deze zijn natuurlijk wat anders dan de dekkingen voor reguliere autoverzekeringen. Uw auto is namelijk meer waard of heeft meer vermogen. Wilt u uw exclusieve auto WA verzekeren? Dan bent u verzekerd voor schade die veroorzaakt wordt bij anderen. Schade aan uw eigen auto wordt dus niet meegenomen in de dekking. Wilt u meer dekking? Dan kunt u kiezen voor WA volledig casco. Als u dit wilt, dan moet het voortuig wel aan bepaalde beveiligingseisen voldoen. Schade en diefstal worden hierbij ook gedekt. Wilt u een nog betere dekking? Dan zijn er verschillende aanvullende opties beschikbaar. Denk hierbij aan een schadeverzekering voor inzittenden en rechtsbijstand (voor het verkeer).

Overleg met de specialisten

Wilt u weten hoe u uw exclusieve auto het best kunt verzekeren? Spreek dan eens met de specialisten van dit verzekeringsbedrijf en laat u informeren over de mogelijkheden. Ze weten alles van exclusieve auto’s en welke verzekering het best past in uw situatie. U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.nagdirect.nl/