DHZ website
Image default
Dienstverlening

Een videowall biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden

Een videowall is een grote toevoeging aan elk soort bedrijf. Zo biedt de videowall de mogelijkheid om op een unieke manier meerdere beelden tegelijkertijd via diverse schermen te weergeven. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een groot beeld op de verschillende schermen af te beelden. Dit is het grote voordeel van een videowall. De diverse mogelijkheden zijn eindeloos. Zoals de naam al een beetje verklapt, is een videowall eigenlijk een muur van schermen waarop je video’s of ander soort beeldmateriaal kan afbeelden. Laat in uw winkel alle aanbiedingen van dit moment zien of gebruik een videowall voor het delen van cijfers van diverse afdelingen tijdens een presentatie.

Laat een videowall op maat maken door deze expert

Een videowall vormt een echte eyecatcher en is daarom zeer geschikt om bijvoorbeeld in de hal of bij de receptie te hangen. Beeld de kernwaarden van uw onderneming op een opvallende manier uit. Als u voor een videowall kiest, wilt u dit natuurlijk slechts van een deskundig partij. Digital Signage Store is een goed voorbeeld van een bedrijf dat hiervoor ingezet kan worden. Deze expert maakt installaties op maat zodat de videowall precies aansluit op al uw wensen en de doeleinden waarvoor u het gaat gebruiken. Perfect als u een bepaalde afmeting in gedachten heeft of een unieke vorm wilt maken. Zo is het zelfs mogelijk om de videowall in een museum te hangen om op interactieve wijze informatie, foto’s en video’s te presenteren.

Kies voor hoogwaardige kwaliteit

Digital Signage Store heeft veel ervaring in het aanleggen van een videowall. Daarom kun je altijd op een hoogwaardige kwaliteit rekenen! Het goed ophangen en laten functioneren van de videowall is een taak die deze specialist ontzettend serieus neemt. Bij het leveren van een videowall horen natuurlijk nog diverse andere producten. Zo zorgt Digital Signage Store altijd voor een goed ophangsysteem, de passende software en processors. Natuurlijk zit de installatie ook bij de prijs inbegrepen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar de website van deze expert en vraag een offerte aan.

https://www.digitalsignagestore.nl