DHZ website
Image default
Dienstverlening

Bekijk de caravan occasions van deze expert

Wilt u dit jaar eens met de caravan op vakantie in plaats van met het vliegtuig? Dan is het belangrijk dat u een caravan heeft van goede kwaliteit. U maakt namelijk vele kilometers met het voertuig en u wilt natuurlijk dat u er lang profijt van heeft. Bekijk daarom eens het aanbod van Caravancentrum Waterland. Dit bedrijf is al sinds 1978 bezig met het verkopen van diverse soorten caravans en heeft in die tijd veel ervaring opgedaan. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten en merken en geven graag advies. Wilt u bijvoorbeeld niet te veel geld uitgeven? Dan adviseren zij om een van hun caravan occasions te kopen. Deze tweedehands caravans zijn nog in uitstekende staat en worden voor een voordelige prijs aangeboden.

Caravans in alle soorten en maten

Het aanbod aan caravan occasions van Caravancentrum Waterland is erg uitgebreid. Ze bieden grote caravans aan met meerdere slaapplekken. Deze zijn geschikt als u bijvoorbeeld met uw gezin op vakantie gaat. Als u met z’n tweeën op reis gaat, kan een kleiner voertuig ook al voldoende zijn. Alle tweedehands caravans die bij dit bedrijf binnenkomen worden eerst uitvoerig gekeurd en onderzocht. Zo wordt er gekeken of de caravan aan alle veiligheidseisen voldoet en of er nog reparaties of onderhoud uitgevoerd moet worden. De meeste caravans die ze aanbieden zijn gekeurd volgens de BOVAG-richtlijnen en zijn dus van de beste kwaliteit. Bij Caravancentrum Waterland heeft u de keuze uit verschillende toonaangevende merken. Denk daarbij aan Beyerland, Avento, Fendt, Eriba en meer. U heeft keuze genoeg!

Bekijk het aanbod online

Heeft u interesse en wilt u een van de caravan occasions kopen van deze specialist? Bekijk dan het aanbod online. Door een caravan bij hen te kopen, weet u zeker dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Naast caravans kunt u bij hen ook terecht voor vouwwagens, campers, voortenten en diverse andere kampeerbenodigdheden. Neem contact op met Caravancentrum Waterland voor meer informatie.

https://www.caravancentrumwaterland.nl