DHZ website
Image default
Dienstverlening

Ga lekker op vakantie, ook als alleenstaande

Als je al langer niet meer op vakantie gaat omdat je niet als alleenstaande wilt reizen, is dat niet alleen jammer maar ook onnodig. Ontdek nu de vele mogelijkheden om als single met groepsreizen mee te gaan met andere vrijgezellen. Zo ga je toch gezellig met anderen op vakantie – er even tussenuit gaan doet de mens immers goed! De reizen die One2gether Travel organiseert biedt vele mogelijkheden om leuke groepsactiviteiten te ontplooien. Heb je echter even geen zin in gezamenlijke activiteit en wil je liever even op jezelf op pad? Vanzelfsprekend is ook dit geen enkel probleem. Als je deelneemt aan de single groepsreizen van One2gether Travel heb je als alleenstaande gegarandeerd een fantastische vakantie.

Kies uit vele bestemmingen voor je groepsreis

Wanneer je als alleenstaande met deze organisatie op vakantie gaat, merk je direct dat er uiterst veel mogelijk is. Qua bestemmingen is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen uit een groot aantal verschillende landen. Een greep uit uw potentiële vakantielanden:

  • Italië
  • België
  • Frankrijk
  • Oostenrijk
  • Griekenland

Er zijn natuurlijk veel meer landen die je met de single groepsreizen van One2gether Travel een bezoek kunt gaan brengen. Als alleenstaande ouder zul je ongetwijfeld volop gaan genieten van het gezelschap en de activiteiten op deze heerlijke vakantie!

Win een professioneel advies in

Bij One2gether Travel weten zij dat het zetten van de eerste stap bij het deelnemen aan single groepsreizen vaak de moeilijkste is. Neem daarom eerst op je gemak eens een kijkje op de website van deze organisatie. Hier vind je alle informatie over de reis, zodat je eerst alles kunt bekijken voor je gaat boeken. Als je nog vragen hebt over een specifieke reis of kennis wilt maken met je reisgezelschap, kun je contact opnemen met dit bedrijf. Hun vriendelijke medewerkers staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen over de reizen en aanverwante zaken. Wil jij er ook weer op uit?