DHZ website
Image default
Bedrijven

Gebruik duurzaam wegwerpservies tijdens een babyshower

Gaan jullie een babyshower organiseren? Denk dan eens aan het aanschaffen van duurzaam wegwerpservies. Het is erg handig om tijdens feestjes, zoals een babyshower, voor wegwerpservies te kiezen. Het maakt het opruimen na afloop een heel stuk gemakkelijker, want je zit niet met een grote afwas. Daarnaast is duurzaam wegwerpservies een beter optie dan plastic servies. Duurzaam wegwerpservies kun je kopen bij Daily Style. Het servies is gemaakt van karton, bamboe en hout. Alles is duurzaam geproduceerd en daardoor kan je het met een gerust hart gebruiken.

Niet alleen voor duurzaam wegwerpservies ben je bij Daily Style aan het juiste adres

Daily Style is een veelzijdige winkel die meer dan alleen alternatieven voor servies verkoopt. Ze verkopen namelijk alles om een geslaagd feestje te organiseren. Voor het organiseren van een babyshower bijvoorbeeld kan leuke en toepasselijke versiering natuurlijk niet ontbreken. Kies voor leuke slingers, ballonnen, stickers en bedankkaartjes. Is het geslacht van de baby al bekend of blijft dit voorlopig nog geheim? Kies voor versiering in blauwe, roze of juist neutrale kleuren. Het is allemaal mogelijk! Koop deze leuke en vrolijke babyshower versiering bij Daily Style.

Bestel online of ga langs in de winkel

Natuurlijk zijn er veel meer feestjes te vieren dan alleen babyshowers. Ook voor alle andere feestjes is Daily Style de juiste winkel. Of het nu gaat om de versiering en de bedankjes voor een bruiloft of een 25-jarig huwelijk; bij dit bedrijf zit je helemaal goed! Bekijk de website voor het zeer ruime assortiment en bestel jouw producten eenvoudig online. Ga daarnaast ook eens langs in de winkels van Daily Style in Amsterdam en Almere. Duurzaam wegwerpservies, babyshower versiering of bedankjes voor je bruiloft, je vindt het hier allemaal! Door het unieke assortiment en de snelle leveringen heb je jouw favoriete producten zo in huis. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Daily Style.