DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zo houdt u uw pand in goede conditie met een meerjarenonderhoudsplanning

Zou u ook graag een overzicht hebben van welke werkzaamheden wanneer moeten plaatsvinden door welke specialist? Zo’n overzicht krijgt u met een meerjarenonderhoudsplanning. Met de werkzaamheden op deze planning blijft uw pand in topconditie en houdt u overzicht. Dat is ideaal voor onder andere verenigingen van eigenaren, schoolbesturen en eigenaren van bedrifjspanden. Maar natuurlijk kan zo’n planning ook fijn zijn voor particulieren. Keurhuis Nederland B.V. helpt u graag, wat uw situatie ook is. Ook wanneer u een meerjarenonderhoudsplanning wilt opstellen voor uw woonhuis, kunt u bij deze specialist terecht

Zeker woongenot dankzij een goede planning

Wanneer u een meerjarenonderhoudsplanning opstelt in samenwerking met Keurhuis Nederland B.V., kunt u de komende tien tot 25 jaar vooruit. Zo’n planning behandelt namelijk alle onderhoudspunten van uw woning of pand. Er kan een planning worden gemaakt voor een enkel gebouw of woning, maar ook voor een gebouwencomplex van een groot bedrijf. Zo krijgt u eenvoudig een goed inzicht in de bouwkundige en technische staat van uw onroerend goed. Op deze manier stelt u makkelijk een planning op voor de benodigde werkzaamheden en kunt u ook een planning maken voor de financiële kant hiervan. Zo weet u precies hoeveel geld er nodig is. De basis van dit alles zijn de uitgebreide keuringen van Keurhuis Nederland B.V., die u inzicht geven in de werkzaamheden die er nodig zijn.

Zo komt u niet voor problemen te staan

Natuurlijk komt het wel eens voor dat een meerjarenonderhoudsplanning aangepast moet worden in de loop der jaren. Gemiddeld is dit eens in de vier jaar nodig. Wilt u een meerjarenonderhoudsbegroting laten opstellen, of een bestaande planning laten aanpassen? Vraag dan om de deskundige begeleiding van de specialisten van Keurhuis Nederland B.V. Zij geven u tekst en uitleg en geven u daarbij een eerlijk advies. Het aanvragen van een meerjarenonderhoudsplanning doet u eenvoudig online.

https://www.keurhuisnederland.nl

Gerelateerde artikelen

Voorkom problemen met goed belastingadvies voor uw bedrijf in Oisterwijk

Kies voor beveiliging op projectmatige basis voor uw evenementen

Een cameramast is essentieel voor de beveiliging van openbare ruimten