DHZ website
Image default
Woning en Tuin

Hoe slotenmaker oplichting te voorkomen?

Hoe slotenmaker oplichting te voorkomen?

Wat zijn de meest voorkomende slotenmakerszwendel?

De meeste oplichting heeft te maken met de prijzen en service van het slotenmakerbedrijf. Slotenmakers bieden een lage prijs voor de klus en vragen meer als ze klaar zijn. Andere vormen van oplichting zijn onder meer een klant contant laten betalen en vervolgens meer in rekening brengen dan wat werd geciteerd.

Slotenmakers kunnen ook proberen klanten op te lichten door ze te laten betalen voor aanvullende diensten die oorspronkelijk niet waren overeengekomen of door slordige materialen te gebruiken die snel kapot gaan, zoals goedkope sloten of merkloze sleutels.

Over-inflatie van de prijs – een slotenmaker zal u één prijs geven, maar u een veel hogere prijs in rekening brengen.

Het is niet ongebruikelijk dat slotenmakers de prijs van een service te hoog opdrijven. Dit komt omdat slotenmakers niet worden gereguleerd door een bestuursorgaan en weinig tot geen toezicht hebben.

Dit kan een probleem zijn voor zowel klanten als slotenmakers. Voor klanten betekent dit dat ze meer geld aan een dienst zullen uitgeven dan ze oorspronkelijk hadden gepland, wat vooral problematisch kan zijn voor mensen met krappere budgetten. Voor slotenmakers betekent dit dat de klant zich bedrogen of ondergewaardeerd kan voelen en dit kan in de toekomst leiden tot verloren zaken.

Een niet-bestaande monteur betalen – een slotenmaker zal een prijsopgave maken en een afspraak met u maken, maar komt dan nooit opdagen om geld te verdienen met uw annuleringskosten.

Als u een slotenmaker nodig heeft, kunt u er gemakkelijk een bellen en deze naar uw locatie laten komen. Maar wat gebeurt er als de slotenmaker nooit komt opdagen? U heeft geen enkele mogelijkheid om uw huis of auto binnen te komen. Dit is waar de zwendel plaatsvindt.

De oplichter maakt een prijsopgave en maakt vervolgens een afspraak met u, maar komt dan nooit op de afgesproken tijd. De oplichter kan ook om meer geld vragen voordat ze verschijnen. Daarom is het belangrijk om op je hoede te zijn voor deze oplichting, omdat ze tot veel hoofdpijn voor de klant kunnen leiden.

Conclusie

Een conclusie die we kunne trekken is dat je een betrouwbare slotenmaker nodig hebt. Gelukkig hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan in de regio Den Haag. De Expertslotenmaker is de beste en meest betrouwbare slotenmaker in Den Haag! Komt u dus ooit in een situatie dat u een slotenmaker moet bellen? Dan bent u bij hun op het juiste adres!

 

https://www.slotenmaker-den-haag.com/