DHZ website
Image default
Dienstverlening

Koop uitstekende fietsonderdelen in deze webshop

Is er een onderdeel van je fiets kapot? Of wil je jouw fiets graag uitbreiden? Voor fietsonderdelen van uitstekende kwaliteit kun je terecht bij de webshop van Van den Berg Markthandel. Je hoeft hiervoor dus niet meer naar de fietsenwinkel te gaan, maar bestelt alles eenvoudig online. Wil je graag een fietsmand aan je fiets bevestigen? Is je binnenband of buitenband toe aan vervanging? Wil je jouw remmen vervangen? Of is je licht kapot? Wat je ook nodig heeft; je vindt het in deze webshop. Naast het grote en diverse aanbod aan fietsonderdelen vind je in deze webshop ook allerlei soorten gereedschap die je kunt gebruiken wanneer je aan jouw fiets gaat sleutelen.

Wil je toch persoonlijke service? Dat kan!

Soms kan het handig zijn om persoonlijk geholpen te worden door een specialist. Daarom kun je Van den Berg Markthandel uiteraard ook bezoeken. Wekelijks zijn ze te vinden op de markten in Reusel, Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard. In de zomer kun je ook op de markt in Zoutelande bij ze langsgaan. Bij de marktkraam staan specialisten die je graag voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Wil je bijvoorbeeld tips over hoe je het beste een fietsmand kunt monteren? Dan leggen ze dit graag aan je uit en vertellen ze je welke producten je hiervoor nodig hebt. Het aanbod aan fietsonderdelen op de markt is hetzelfde als het aanbod in de webshop. Ook daar vind je dus alles wat je nodig hebt. Bovendien bespaar je op verzendkosten als je langsgaat op de markt.

Geen gesjouw en snelle bezorging

Wil je liever niet met allerlei fietsonderdelen moeten sjouwen? Dan is de webshop natuurlijk een uitstekende oplossing. Wanneer je bij Van den Berg Markthandel bestelt, profiteer je van snelle bezorging. Bovendien hoef je bij een bedrag van € 75,- of meer geen verzendkosten te betalen.

https://pvandenberg.nl/

Gerelateerde artikelen

Kunststof 3-assig of 5-assig CNC laten frezen

Quard platen kopen bij een Nederlandse leverancier

Zelf sieraden maken met kralen uit de webshop