DHZ website
Image default
Dienstverlening

Krijg hulp bij deze psycholoog in Breda voor uw klachten

Heeft u al een langere last van psychische klanten en wilt u uzelf graag laten behandelen door een psycholoog in Breda? Bij een gespecialiseerde psycholoog kan de oorzaak van uw klachten worden ontdekt en besproken. Daarna wordt gekeken naar een passende behandeling. Wanneer u op zoek bent naar een psycholoog in Breda, dan is Psychologiepraktijk Floor een uitstekende optie. Floor van den Eijnden is een psycholoog in Breda die veel ervaring en kennis heeft. Sterker nog: ze luistert naar uw verhaal en probeert u zo goed mogelijk te helpen met een behandeling op maat. Als u benieuwd bent naar wat zij voor u kan betekenen, lees dan verder.

Diverse vormen van therapie

Er worden verschillende soorten therapie aangeboden bij Psychologiepraktijk Floor. U kunt hierbij denken aan schematherapie, cognitieve gedragstherapie en interpersoonlijke psychotherapie. Aan de hand van uw klachten wordt besloten welke vorm van therapie het meest geschikt is voor uw situatie. Bij deze psycholoog in Breda worden verschillende vormen klachten behandeld. Dit zijn klachten zoals angstklachten, negatief zelfbeeld, burn-outs en lifestyle problemen. Tijdens het intakegesprek wordt gekeken naar welke behandeling u kan helpen. Dit intakegesprek is tevens het eerste gesprek dat Floor van den Eijnden met u voert. Tijdens deze kennismaking wordt de oorzaak van uw klachten en uw huidige situatie besproken.

Neem gerust contact op voor een afspraak

Als u benieuwd bent naar wat deze psycholoog in Breda voor u kan betekenen, dan kunt u gerust contact met haar opnemen. Zo zet u de eerste stap richting herstel en begeleiding in een veilige omgeving. Dit kan zowel per e-mail als telefonisch. Of vul het contactformulier in op de website. Heeft u een vraag of opmerking over de behandelingen? Dan kunt u ook middels het bestemde formulier contact met deze psychologiepraktijk opnemen.  

Gerelateerde artikelen

Een goedkope en uitstekend verzorgde uitvaart

Quard platen kopen bij een Nederlandse leverancier

Reken op deze makelaar in Hilversum voor het verkopen of kopen van een woning