DHZ website
Image default
Dienstverlening

Kunststof 3-assig of 5-assig CNC laten frezen

Wilt u kunststof CNC laten frezen, maar twijfelt u of u het beste voor 3-assig of 5-assig frezen moet kiezen? Meestal kunnen experts u hier alles over vertellen en u hierbij advies geven, maar als u ook zelf wilt weten hoe het in zijn werking gaat, leest u dit artikel. Het belangrijkste verschil tussen deze twee manieren van frezen is dat u met 3-assig frezen een product enkel van bovenaf kunt bewerken. Het is daarentegen bij 5-assig frezen mogelijk om kunststof aan maar liefst vijf kanten te bewerken. Dit kan zelfs in slechts één opspanning. Daarbij is het bij sommige specialisten ook mogelijk om complexe vormen 5-assig te frezen en om laskanten aan te brengen. Wilt u weten welke specialist u hier het beste voor in kunt schakelen? Lees dan verder.

Dé specialist in kunststofbewerking

Wanneer u kunststof CNC wilt laten frezen en u hiervoor op zoek bent naar een specialist in kunststofbewerking, kunt u het beste Rema Kunststoftechniek inschakelen. Het freeswerk dat zij verrichten gebeurt altijd zeer nauwkeurig en met hoogwaardige materialen. Ze beschikken namelijk over diverse CNC draai- en freesbanken met automatische stafaanvoer. Hier kunnen ze van alles mee doen. Denk bijvoorbeeld aan het frezen van sleufgaten, het boren van gaten en het afvlakken van plaatwerk. Kortom: deze specialist schakelt u in voor allerhande klussen omtrent het CNC frezen van kunststof.

Ontdek de vele mogelijkheden van dit bedrijf

Rema Kunststoftechniek is uw professionele partner voor alles wat met kunststofbewerking te maken heeft. Zo kunnen zij bijvoorbeeld ook diverse kunststoffen aan elkaar lassen. Waar u dit bedrijf ook voor inschakelt, u kunt altijd rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Ze nemen zowel grote als kleine opdrachten aan en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Neem gerust contact op met de medewerkers van dit bedrijf en vraag naar de mogelijkheden omtrent kunststofbewerking.