DHZ website
Image default
Eten en drinken

Leuke beerpong artikelen voor een goedkope prijs met snelle levering?

Stop met zoeken, haal nu al je beerpong artikelen bij ons. Wij hebben het breedste aanbod beerpong artikelen van heel Nederland. Geloof je ons niet? Kijk zelf maar eens, je zult jezelf nog verbazen. Uiteraard verkopen we dingen zoals de welbekende cups, maar ook de originele beerpong tafels. Er zit voor iedereen wel wat bij. Maar voor wie dit onbekend is komt de vraag op: Wat is beerpong nou eigenlijk? Dat zullen we je eens haarfijn uitleggen, de bedoeling is dat je je ping pong balletje bij de tegenstander in het met bier gevulde glas krijgt. Valt het balletje erin? Dan moet de tegenstander het glas leegdrinken, wie het eerste al zijn bekers opheeft heeft verloren. 

Welke materialen heb je nodig?

Voor beerpong heb je maar een aantal dingen nodig namelijk: een pingpongballetje, een aantal bekertjes, en een tafel. Wij verkopen al die dingen uiteraard, om het je allemaal wat makkelijker te maken. De goedkope plastic bekertjes zijn een optie maar vallen snel om als je balletje er te hard tegenaan komt maar er niet in gaat. Wij hebben daarom alle benodigdheden speciaal of in een pakket voor jou ontwikkeld om beerpong rustig en veilig te kunnen spelen. Zo verkopen wij onbedrukte pingpong ballen, je wilt al die troep natuurlijk niet in je lichaam. Ook verzorgen wij glazen in plaats van plastic bekers. Die zullen minder snel omvallen en zullen je het dus ook een stuk gemakkelijker maken. Ook verkopen we tafels, daar zal je balletje beter op stuiteren en zal je je tegenstander misschien wel flink wat biertjes moeten laten opdrinken. 

Hoeveel mensen kunnen er beerpong spelen?

Je hebt minstens 2 mensen nodig, anders kan het spel niet gespeeld worden. Ook heb je nog verschillende opties zoals een toernooi opzetten of 2 tegen 2 spelen. Kortom, je moet een beetje creatief zijn, maar het grootste werk is al voor je gedaan. Bestel nu al je beerpong benodigdheden voor 23:00 en je hebt ze de volgende dag al in je handen. Op zondag geld dat voor 18:00.