DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek de nieuwe en gebruikte apparatuur van Frey en versoepel uw werkzaamheden

Wanneer u in de voedselverwerkende industrie werkt, is goede apparatuur van groot belang. Door goede apparatuur in te zetten, gaat het proces van voedselverwerking niet alleen snel, maar ook efficiënt. Wanneer u nog op zoek bent naar goede machines, is het hoog tijd om kennis te maken met het merk Frey. Dit merk heeft zich al meer dan 70 jaar succesvol op de markt gevestigd met hun zuiger- en vacuümvulmachines. Hun verbeteringsproces is continu waardoor zij u de best mogelijke producten kunnen leveren om uw productieproces te optimaliseren. Bij Visser Goes B.V. in Goes hebben ze altijd een geschikte machine, zowel nieuw als gebruikt, van dit merk voor uw situatie.

Een vacuüm vulmachine om uw producten te portioneren

Bij Visser Goes B.V. verkopen ze van het merk Frey onder andere machines om vacuüm te vullen. Hierdoor is het mogelijk om uw producten snel, maar ook goed te portioneren. Daarbij heeft u de keuze uit een F50 of F60 vacuüm vulmachine, afhankelijk van het product dat u wilt portioneren in gelijke delen. Zou u lievere een andere machine willen hebben van het merk Frey? Ook dan zit u bij Visser Goes B.V. goed. In hun ruime aanbod hebben ze volop mogelijkheden in zowel nieuwe als gebruikte machines. Denk hierbij aan afwasmachines, snijmachines en nog veel meer. Ook hebben ze vacuümmachines van andere merken, zoals Henkelman en Henkovac. Kortom: wanneer u werkzaam bent in de voedselverwerkende industrie en voor uw onderneming machines zoekt, gaat u met hen in zee.

Ontvang deskundig advies

Iedere machine is weer anders en biedt weer andere mogelijkheden. Heeft u bepaalde wensen waaraan een machine moet voldoen? Bekijk dan de specificaties op hun website bij de machine. Wanneer u daar nog vragen over heeft of graag deskundig advies zou willen ontvangen van een expert, neemt u contact met hen op.

https://www.vissergoes.nl/