DHZ website
Image default
Dienstverlening

Quard platen kopen bij een Nederlandse leverancier

De stalen platen van het bekende merk Quard worden over de hele wereld gebruikt bij de fabricage van verschillende soorten machines en producten. De platen zijn namelijk stevig, slijtvast en toch eenvoudig te bewerken. Dit maakt de platen geschikt voor bijvoorbeeld de productie van persen, emmers, brekers en graafmachines. U ziet: de platen zijn breed inzetbaar. Wilt u graag Quard platen bestellen voor uw productieproces? Doe dit dan bij een betrouwbare, Nederlandse leverancier zodat u verzekerd bent van een goede kwaliteit en een snelle levering. Neem bijvoorbeeld contact op met De Jong & Lavino, een bedrijf gevestigd in Geldermalsen. Dit bedrijf levert al jaren diverse soorten stalen platen aan bedrijven in uiteenlopende branches. Hier vindt u zeker wat u zoekt.

De voordelen van deze leverancier

Bij De Jong & Lavino hebben ze kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit geldt voor de producten die het bedrijf levert, maar ook voor de dienstverlening. Niet voor niets is het bedrijf al ruim 25 jaar ISO 9001-gecertificeerd. Daarnaast biedt dit bedrijf de volgende voordelen:

  • Alle stalen platen kunnen hier op maat gemaakt worden.
  • De platen kunnen worden gestraald of geconserveerd met elke soort coating.
  • U kunt hier alle soorten beproevingen laten uitvoeren.
  • U laat de platen hier van verschillende certificeringen voorzien.
  • Het transport wordt van deur tot deur geregeld.

Meer dan alleen Quard platen

Naast platen van Quard, levert De Jong & Lavino nog andere soorten metalen platen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoogvaste platen en platen voor de offshore, constructie en scheepsbouw. Alle platen kunnen naar uw wens bewerkt worden en zijn vaak uit voorraad leverbaar. Hierdoor heeft u uw platen zeer snel in huis en loopt uw productie geen vertraging op.

Diverse certificeringen

De Jong & Lavino is ISO 9001-gecertificeerd en is bevoegd om plaat- en smeltnummers door te stempelen. Ook zijn de platen van dit bedrijf voorzien van diverse certificaten. Hiervoor werkt het bedrijf samen met DNV GL, Lloyd’s Register en alle andere certificerende instanties waarmee opdrachtgevers werken. Zo voldoen ook uw platen zeker aan de gestelde eisen.

https://jolasteel.com/nl/