DHZ website
Image default
Auto's en Motoren

De onderdelen die een Traction Avant nodig heeft

De Citroën TA is een klassieke oldtimer die met recht wordt beschouwd als de voorloper van moderne auto. De zogeheten Traction Avant was de eerste in serie geproduceerde auto van Citroën met voorwielaandrijving en zelfdragend carrosserie, waardoor het ontwerp veel gemeen heeft met moderne voertuigen en de onderdelen nog steeds goed verkrijgbaar zijn. Deze wagen wordt vandaag de dag ook nog veelvuldig gebruikt als trouwauto dankzij zijn klassieke uiterlijk met zachte rondingen.

Een klassieke oldtimer weer in haar volle glorie herstellen

Onderdelen voor uw Traction Avant kopen met het Parts Industries-keurmerk doet u bij José Franssen. Dit keurmerk biedt u de garantie dat de bouwkwaliteit van de onderdelen met de originelen vergelijkbaar is. Hiervoor toetst men op criteria zoals pasvorm, materiaal en bescherming om de kwaliteit te waarborgen. Moderne innovaties worden uiteraard wel verwerkt om de onderdelen te verbeteren en verduurzamen. In de webshop van dit bedrijf vindt u vele onderdelen voor uw Citroën Traction Avant. Zo bieden zij luchtfilters, banden en een uitlaat, allen gemoderniseerd speciaal voor het rijden van nu. Het luchtfilter van uw Citroën TA moet zeker frequent worden bekeken. Een goed onderhouden luchtfilter zorgt ervoor dat de motor van uw oldtimer gezond blijft door het toedienen van het juiste brandstofmengsel. Zo blijft uw Traction Avant prima rijden!

Bestel snel de onderdelen die u nodig heeft

Een Citroën Traction Avant van nieuwe onderdelen voorzien is met het assortiment van José Franssen zeer goed te regelen. In de webshop van dit bedrijf vindt u niet enkel onderdelen voor de Traction Avant maar ook voor Citroën-modellen zoals de 2CV, DS en de HY. José Franssen biedt u kwaliteitsmaterialen voor het onderhoud van klassieke auto’s, altijd voor de scherpste prijs. Een Citroën oldtimer zoals de TA dient goed verzorgd te worden om zo lang mogelijk op de weg te kunnen rijden. Daar wilt u toch ook voor zorgen?