DHZ website
Image default
Dienstverlening

Schakel een advocaat in van dit advocatenkantoor uit Roosendaal

Vraagt u zich af of u een advocaat moet nemen voor uw rechtszaak? Er zijn verschillende situaties waarvoor u een advocaat moet inschakelen. Dit verschilt per soort rechtszaak en per rechterlijke instantie die de zaak behandelt. Zo kan het voorkomen dat u in een vervelende situatie terechtkomt zoals een slepende echtscheidingsprocedures of een korting op uw UWV uitkering die onterecht is opgelegd. Juridische bijstand is dan wellicht meer dan welkom. Hiervoor zit u bij Advocatenkantoor Van Beers in Roosendaal, Noord-Brabant helemaal goed.

Een ervaren advocatenkantoor met een uiteenlopende dienstverlening

Dit advocatenkantoor uit Roosendaal heeft specialisme in verschillende rechtsgebieden waardoor u voor uiteenlopende zaken bij hen terecht kunt. Hun dienstverleningen bieden ze aan voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Denk hierbij aan familiezaken, strafbare feiten, geschillen met andere partijen en zaken met betrekking tot instanties. Het kantoor onderscheidt zich door deskundig en voortvarend op te treden tegen zeer scherpe tarieven.

Strafrecht én jeugdstrafrecht

Strafrecht in Nederland kan enigszins verwarrend werken. Daarom is het inschakelen van een advocaat van dit kantoor in Roosendaal, Noord-Brabant van groot belang. Sinds 2001 pakken ze bij Advocatenkantoor Van Beers al uiteenlopende juridische zaken omtrent het strafrecht op en heeft zich in de daaropvolgende jaren bekwaamd als strafrechtadvocaat. Heeft u een gewelds-, vermogens-, zeden-, verkeers- en levensdelicten? Of wordt uw kind verdacht gesteld in een zaak? Voor zowel volwassen mensen als jongeren tussen de 12 en 18 jaar kunnen zij optreden als advocaat bij (jeugd)strafrecht in Roosendaal.

Schakel een advocaat in

Zit u met een vervelende situatie waar u graag een advocaat voor wilt inschakelen? Neem vandaag nog contact op met deze advocaat in Roosendaal en maak een afspraak. Woont u zelf in Roosendaal? Loop dan gerust eens bij hen binnen. Dan ontvangen zij u hartelijk om uw zaak te bespreken en de mogelijkheden door te nemen.

https://vanbeers-advocaat.nl/