DHZ website
Image default
Groothandel

Alles voor de levensmiddelensector, zoals een gekoelde werkbank

Wanneer u actief bent als handelaar in de levensmiddelensector, dan is Koops Retail dé partner voor u. Of u nu een display koelkast of een gekoelde werkbank zoekt, of andere elementen die u nodig heeft om uw koopwaren op een goede en veilige manier te kunnen aanbieden aan uw klanten. Dat is echter niet het enige, want doordat de display koelkasten en de gekoelde werkbanken van Koops Retail er professioneel uitzien, draagt dit bij aan uw verkoopcijfers. Dit komt ook doordat de display koelkast en de gekoelde werkbank voorzien zijn van professionele verlichting. Hierdoor worden uw producten op de juiste manier uitgelicht, zodat ze er aantrekkelijker uitzien.

De juiste koelkasten en werkbanken

Bij Koops Retail vindt u verschillende soorten koelkasten en werkbanken. Zo is er de display koelkast, een staande koelkast met een glazen deur die goed afsluit en verlichting om uw waren goed uit te lichten. Daarnaast kunt u bij Koops Retail ook terecht voor een gekoelde werkbank, een brede kist waarin u uw waren gekoeld kunt aanbieden. Hierboven is een groot spatscherm geplaatst, wat uw waren beschermt tegen bacteriën en dergelijke. Dit spatscherm is dan weer voorzien van verlichting. Zo zijn display koelkasten en gekoelde werkbanken de ideale winkelmeubelen om levensmiddelen en andere bederfelijke waren veilig en aantrekkelijk te presenteren.

Kies uit diverse modellen

Wanneer u een display koelkast of gekoelde werkbank wilt aanschaffen, dan kunt u zich het best wenden tot Koops Retail. U heeft hier namelijk de keuze uit allerlei verschillende modellen, van klein tot groot. Zo is er voor ieder bedrijf in de levensmiddelenbranche de juiste display koelkast of gekoelde werkbank. Neem contact op met deze specialist, dan voorzien ze u graag van persoonlijk advies. Hierbij houden zij rekening met verschillende factoren, zoals de producten die u precies verkoopt en bijvoorbeeld de temperatuur in uw winkel.