DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel een ervaren advocaat in het ondernemingsrecht uit Nijmegen in

U komt als ondernemer regelmatig in contact met het ondernemingsrecht, er zijn namelijk verschillende factoren waar u rekening mee dient te houden. U komt bijvoorbeeld in aanraking met het ondernemingsrecht wanneer u contracten afsluit met leveranciers of klanten, maar u kunt ook tegen diverse problemen aanlopen met personeel of debiteuren. Het is mogelijk om problemen te voorkomen door heldere afspraken te maken. Een advocaat binnen het ondernemingsrecht van Hijink Advocaten uit Nijmegen helpt u hierbij. De ondersteuning van deze ervaren advocaten zorgt ervoor dat u minder bezig hoeft te zijn met de diverse aspecten van het ondernemingsrecht, zodat u zich kan focussen op uw corebusiness.

De verschillende facetten van het ondernemingsrecht

Een advocaat in het ondernemingsrecht uit Nijmegen ondersteunt u bij alle facetten van het bedrijfsrecht. Dit zijn onder andere de volgende facetten:

  • Het arbeidsrecht, hier vallen zaken die te maken hebben met het arbeidscontract onder, zoals ontslagen.
  • Ondersteuning bij uw incasso, denk hierbij aan zaken met debiteuren.
  • Het opstellen van contracten en bijbehorende voorwaarden.
  • Het beantwoorden van vragen over uw rechtsvorm, zoals een zzp’er, bv of eenmanszaak.
  • Het (ver)huur of de (ver)koop van onroerend goed.
  • Het afsluiten van verzekeringen die benodigd zijn in uw situatie.

Een ervaren advocaat in het ondernemingsrecht van Hijink Advocaten uit Nijmegen ondersteunt u als ondernemer bij al deze zaken en meer. Hierdoor weet u te allen tijde waar u aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken over het ondernemingsrecht en wanneer u hier mee te maken krijgt.

Schakel de hulp van deze specialist in

Wilt u graag meer weten over de volledige dienstverlening van Hijink Advocaten uit Nijmegen of wilt u weten hoe een advocaat in het ondernemingsrecht u kan ondersteunen? Neem dan gerust contact met deze specialist op om een afspraak in te plannen. Zij voorzien u graag van advies.

https://www.advocaat-nijmegen.nl/