DHZ website
Image default
Bedrijven

Slaap de nacht door met een boxspring van Schramm

Een goede nachtrust is essentieel voor onze levenskwaliteit. Door goed uitgerust wakker te worden starten we met frisse moed aan een nieuwe dag en hebben we genoeg energie om de dag te volbrengen. Het maakt niet uit of u uit bed stapt om te starten aan een werkdag op kantoor, richting school gaat om nieuwe kennis op te doen of om avonturen te beleven op een vakantie aan de andere kant van de wereld. Uitgerust uit bed stappen is dé standaard waar u met Schramm op kunt rekenen.

Uw boxspring met een innovatief twee-matrassensysteem

Het beddenmerk Schramm ontwikkelt tijdloze, duurzame en 100% handgemaakte boxsprings. Wat deze bedden werkelijk waar hemels maakt om in te liggen, is het ondersteunende twee-matrassensysteem. Dankzij het ondersteunende vermogen dat volledig is aangepast op uw gewicht en lichaamsbouw, weet u zeker dat u zonder pijntjes wakker wordt én volledig uitgerust. Al meer dan 85 jaar mag u rekenen op de innovatiedrang en revolutionaire ideeën van Schramm. Het lig- en slaapcomfort is ongeëvenaard op de markt. Bovendien kunt u een boxspring van Schramm volledig op uw eigen wensen laten afstemmen door zelf een leuk design of de stof te kiezen in de stalenkamer van Bergers Interieurs. 

Ga langs in de showroom of plan een oriëntatiegesprek

Ga een keer langs in de showroom en bekijk alle mogelijkheden die Schramm u biedt voor de slaapkamer. Wilt u graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die Bergers Interieurs met u wilt delen? Schrijf u dan in voor de inspirerende nieuwsbrief of volg het bedrijf op een van de social media-kanalen zoals Facebook en Instagram. Natuurlijk is het ook mogelijk om een oriëntatiegesprek in te plannen met een van de interieurdesigners. Bel daarvoor naar de vestiging bij u in de buurt om een afspraak in te plannen. Dit is ook mogelijk in de avonduren.

https://bergers.nl/

Gerelateerde artikelen

E-sigaret in Roermond

Schakel de specialist in bliksembeveiliging in

Meer informatie over kwaliteitshorloges