DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vergaderen op bijzondere vergaderlocaties werkt beter

Wanneer u een vergadering plant om belangrijke zaken te bespreken, kunt u dit natuurlijk gewoon bij u op kantoor doen. Maar wanneer u een probleem bespreekt dat een creatieve oplossing vergt, dan is het aan te raden om te vergaderen op bijzondere vergaderlocaties. Zo’n mooie locatie is De Buitenhorst. In de inspirerende omgeving van het Brabantse platteland vindt u alles wat u nodig heeft om knopen door te hakken. Natuurlijk beschikt De Buitenhorst over meerdere vergaderzalen die voorzien worden van alle technische en administratieve zaken die u nodig heeft. Maar wist u dat u ook wordt voorzien van een lunch of diner als u dat wenst? Ook wanneer u wilt blijven slapen, dan is dat mogelijk. Deze locatie in Brabant beschikt namelijk ook over een groepsverblijf, waar u van alle gemakken wordt voorzien.

Vergaderen op de meest effectieve manier

Veel bedrijven houden marathonvergaderingen wanneer er belangrijke zaken besproken moeten worden. Punt voor punt worden de agendapunten behandeld. Gevolg hiervan is dat de deelnemers aan de vergadering steeds minder gefocust zijn, wat van grote invloed is op de oplossingen die er voor problemen worden bedacht. Op deze manier is het namelijk moeilijk om tot een adequate oplossing te komen. Daarom is het verstandig om tussendoor af en toe pauze te houden en iets anders te gaan doen. Hiervoor heeft De Buitenhorst verschillende vergaderbreaks, zodat u met uw collega’s een activiteit kunt gaan doen om het teamgevoel te vergroten en zo makkelijker tot een oplossing te komen. Door het aanbieden van deze vergaderbreaks, zoals schapen drijven, paarden mennen en een leuke percussieworkshop kunt u uw zinnen even verzetten. Daarom is De Buitenhorst een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant.

In dit groepsverblijf in Brabant wordt u van alle gemakken voorzien

Wanneer u na zo’n lange dag vergaderen liever in Brabant blijft in plaats van naar huis te gaan, dan kunt u in dit groepsverblijf in Brabant verblijven, op een schitterend plekje. Er is plaats voor groepen van maximaal 67 personen. U kunt het ontbijt, de lunch en het diner zelf verzorgen, maar ook kunt u dit geheel laten verzorgen door de cateringservice van De Buitenhorst. Zo hoeft u zich alleen maar te focussen op het bedenken van oplossingen voor zaken die in uw bedrijf spelen. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen, zodat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw verblijf en de vergaderingen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant.