DHZ website
Image default
Dienstverlening

Specialistische zorg op maat krijgt u bij de huisarts in Eindhoven

De huisarts in Eindhoven is er voor iedereen. En omdat iedereen weer anders is en met andere klachten langskomt bij de dokterspraktijk, weet u zeker dat u zorg op maat krijgt. Het is dan ook belangrijk dat uw huisarts, werkzaam in de omgeving van Eindhoven, daar uitstekend rekening mee houdt. Gelukkig ontvangt u bij de huisarts in Eindhoven van Huisartsenpraktijk Keunen altijd zorg op maat. Dit houdt in dat u terechtkunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, zoals consulten, kleine ingrepen en spoedgevallen. Moet u doorgestuurd worden? De specialist werkt nauw samen met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo weet u zeker dat u altijd de beste zorg ontvangt.

Breed pakket aan eerstelijns zorg bij huisarts in Eindhoven

Wanneer u een huisarts bezoekt, is het van belang dat u gehoord wordt. U wilt tenslotte op de best mogelijke manier geholpen worden. Wanneer u dit niet heeft en op zoek bent naar een nieuwe huisarts in de omgeving van Eindhoven, is het logisch dat u zich het liefste aanmeldt bij een praktijk die een breed pakket aan eerstelijns zorg aanbiedt. Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor een breed aanbod van zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden.

Groot team aan professionals bij de huisarts in Eindhoven

Wist u dat de huisarts in Eindhoven goed opgeleid is? Wel zo fijn als u bij de specialist langsgaat met klachten. Daarnaast zijn ook alle mensen die werkzaam zijn in de huisartsenpraktijk, moeten beschikken over de juiste diploma’s. Bent u op zoek naar een nieuwe huisarts en wilt u er zeker van zijn dat u altijd op de juiste manier geholpen wordt, dan is het slim te kiezen voor een echte specialist. Bij Huisartsenpraktijk Keunen werkt een groot team van professionals. Zij staan voor u klaar bij consulten, zorg, kleine ingrepen, spoedgevallen en natuurlijk ook bij vragen. U bent dan ook van harte welkom wanneer u zich graag wilt aanmelden bij een goede huisarts in de omgeving van Eindhoven.

Gerelateerde artikelen

Laat deze architect uw moderne woning realiseren

Een exclusieve auto verzekeren met een uitstekende dekking

Huur een stretchtent voor uw bijeenkomst