DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een boekhouder nabij Nijmegen helpt u met het doen van de financiële administratie

Tegenwoordig leven we in een wereld waar van alles digitaal wordt gedaan. Zo wordt er in veel bedrijven de financiële administratie online gedaan. Ook steeds meer belastingaangiftes moeten vandaag de dag op internet worden ingevuld. Maar wat als u niet zo handig bent met de computer? Dan helpen de boekhouders van Folio u graag. Zij hebben jarenlange ervaring met het doen van allerlei aangiftes en het overzichtelijk houden van de financiële administratie, zodat het ondernemen u veel makkelijker wordt gemaakt. Ook geven zij u graag advies op verschillende vlakken van het ondernemen. Bent u ondernemer en kunt u wel wat hulp en advies gebruiken op administratief vlak?

De aangifte van uw inkomstenbelasting volledig verzorgd door de boekhouder in de buurt van Nijmegen

Bent u een ondernemer? Dan herkent u het waarschijnlijk als geen ander. Ieder jaar opnieuw worstelen veel ondernemers ermee: de aangifte van de inkomstenbelasting. Gelukkig staan de kenners van Folio bij het doen van aangifte voor u klaar. Tegen een kleine vergoeding wordt de aangifte volledig voor u verzorgd. De aangifte is klaar terwijl u wacht, maar u kunt de aangifte ook op een later moment ophalen zodra deze gereed is. Moet u tevens aangifte doen voor de vennootschapsbelasting? Ook voor het doen van deze aangifte heeft Folio ervaren specialisten in dienst. Heeft u tussendoor een overzicht nodig van de belastingcijfers of andere jaarcijfers, dan stelt deze duizendpoot op het gebied van administratie graag een jaarrekening voor u samen.

Dé boekhouder in omgeving van Nijmegen voor kleine ondernemers

De boekhouder voor zzp’ers en MKB’s vindt u in regio Nijmegen. Hier is Folio gevestigd. De specialisten van Folio bieden allerlei diensten aan voor kleinere bedrijven, instellingen en ZZP’ers. Deze diensten variëren van hulp bij administratie en op fiscaal gebied tot het geven van advies over het op een goede manier runnen van uw bedrijf. Deze experts verzorgen bijvoorbeeld uw jaarstukken en helpen u bij het doen van uw belastingaangifte, het doen van een financieringsaanvraag of het maken van kostprijsberekeningen. Folio is aangesloten bij NOAB, wat onder andere betekent dat zij oplossingsgericht te werk gaan. Ook is deze boekhouder in de regio Nijmegen gemakkelijk bereikbaar en staat deze altijd voor u klaar met fiscaal advies, accountancy, advocaatsdiensten en arbeidsdeskundigheid.