DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw partner om goederen te importeren uit China

Om goederen importeren uit China tot een lucratieve onderneming te maken, kunt u een beroep doen op de diensten van Commercial Support Pacific Limited (CSP). Dit bedrijf is uw externe partner op locatie en kan voor uw bedrijf het juiste inkoopproces op gang brengen. Het is gespecialiseerd in het sourcen van geschikte leveranciers, zodat uw producten op een juiste wijze worden aangeleverd. Nieuwe of bestaande producten kunnen eenvoudig worden geproduceerd door betrouwbare leveranciers. CSP kent een ruim aantal leveranciers en fabrikanten en kan dus direct uw producten door de juiste specialisten laten maken en leveren. U hoeft zo niet eerst zelf op zoek, waardoor u tijd en geld bespaart.

Uw partner in sourcing

CSP is uw partner in sourcing en legt contacten met de voor u geschikte leveranciers. Verder kunt u rekenen op een adequate uitvoering van andere inkoopactiviteiten, die het inkoopproces zullen vergemakkelijken. Zo behoudt het bedrijf toezicht op de productie van goederen en controleert het of deze aan de verwachte eisen voldoen. Vervolgens wordt alles in werking gesteld om goederen importeren uit China mogelijk te maken, zodat alle producten ook veilig en in goede staat in Nederland arriveren. U wordt gedurende het volledige productieproces op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en u wordt voorzien van deskundige adviezen om bijvoorbeeld de productie verder te verhogen.

De diensten van deze specialist voor het importeren van goederen uit China

CSP richt zich op sourcing, sampling, quality control en nazorg voor uw producten. Alle producten worden terdege onderworpen aan een selectieve controle en u krijgt inzicht in de levertijden, zodat u precies weet welke goederen naar Nederland onderweg zijn. Goederen importeren uit China is onderdeel van een uitgebreid proces, waarbij containers moeten worden geboekt en contact moet worden onderhouden met de forwarder om de fysieke goederenstroom op gang te houden. CSP waarborgt een goede kwaliteit en zorgt ervoor dat alle producten op een efficiënte en verantwoorde manier naar Nederland worden gebracht.

https://www.cspacific.com/