DHZ website
Image default
Bedrijven

Uw VCA-certificaat snel halen dankzij deze specialist

Het behalen van een VCA-certificaat wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Veel opdrachtgevers werken liever met bedrijven die volgens de VCA richtlijnen werken. Heeft u als bedrijf geen VCA-certificaat, dan kan het gebeuren dat u steeds vaker uitgesloten wordt bij aanbestedingen of leveranciersselecties. Het is voor een bedrijf dus essentieel om zo snel mogelijk een VCA-certificaat te halen. Wilt u als bedrijf VCA-certificaat halen, maar heeft u geen idee waar u dit het beste kunt doen? Om er zeker van te zijn dat u het certificaat snel behaald, is het verstandig om een professional in te schakelen. Adviesbureau Organisatiesysteem heeft veel ervaring op dit gebied. Bij dit bedrijf neemt u met de hulp van specialisten binnen de kortste keren uw certificaat in ontvangt.

Uw VCA-certificaat behalen met de hulp van deze specialist

Een VCA-certificaat is voor bedrijven een bewijs dat ze voldoen aan de VCA richtlijnen. VCA staat voor VGM (Veiligheid, gezondheid en Milieu), Checklist en Aannemers. Dit certificaat toont aan dat u veilig uw werkzaamheden uitvoert en met het oog voor het milieu. Wanneer een van uw opdrachtgevers vraag om een certificering, wilt u deze natuurlijk direct kunnen tonen. Zorg er daarom voor dat u deze zo snel mogelijk in handen heeft. Om een VCA-certificaat te halen, moet u natuurlijk als bedrijf aan bepaalde richtlijnen voldoen. De specialisten van Organisatiesysteem helpen u hier graag mee. Zij kunnen voor u een online managementsysteem inrichten, waarin u alle processen en formulieren van uw bedrijf beheert. Hier wordt ook beschreven hoe u aan de VCA richtlijnen voldoet.

Zorg ervoor dat u uw certificaat behoudt

Wanneer u als bedrijf uw VCA-certificaat heeft behaald, wilt u deze natuurlijk niet kwijt. Zorg er daarom voor dat uw managementsysteem altijd up-to-date is. Ook hiervoor kunt u de specialisten van Organisatiesysteem inschakelen. Aan het halen van uw VCA-certificaat, zit wel een aardig prijskaartje. Maakt u na het behalen van uw certificaat gebruik van de diensten van dit bedrijf? Dan kunt u hun maandelijks betalen om de kosten te spreiden.

https://www.organisatiesysteem.nl/