Hulp bij het overstappen naar een andere autoverzekering

Dhzwebsite

Als u wilt overstappen naar een andere verzekeraar voor uw autoverzekering is het verstandig om hiervoor een professional in te schakelen. Bij zo’n proces moeten namelijk diverse stappen doorlopen worden. Om het overzicht te houden, is het fijn om hier hulp bij de hebben. Lanters B.V. is een assurantiekantoor die gespecialiseerd is in dit soort zaken. Zij helpen u daarom ook graag bij alles wat bij het overstappen komt kijken en geven deskundig en betrouwbaar advies. Samen met u kijken ze naar de meeste passende verzekering voor niet alleen uw auto, maar ook voor schade- en levensverzekeringen. Ze zijn van alle markten thuis!

Waar moet u rekening mee houden?

Het overstappen naar een andere autoverzekering kan verschillende redenen hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw situatie is gewijzigd of dat u niet meer tevreden bent over uw huidige verzekeraar. Daarnaast is het besparen van geld ook een belangrijke aanleiding. Bij Lanters B.V. begrijpen ze dit maar al te goed en helpen u daarom graag op weg. Als eerste kijken ze of het zinvol is om over te stappen. Als een overstap geen extra voordelen oplevert, is het misschien niet nodig. Dit zoeken ze voor u uit en geven hier advies over. Wanneer u wel overgaat tot een overstap is het belangrijk dat u uw huidige verzekering tijdig opzegt. Er geldt namelijk vaak een opzegtermijn van twee maanden. Let hierbij wel op dat uw nieuwe verzekeraar de aanvraag eerst goedkeurt voordat u uw huidige verzekering opzegt. Zo komt u nooit zonder verzekering te zitten. Bij al deze stappen staan deze specialisten u bij en denken met u mee over de meest passende verzekering.

Plan een afspraak in

Wanneer u Lanters B.V. inschakelt voor hulp bij het overstappen naar een andere autoverzekering bent u verzekerd van de beste service. Zo krijgt u één aanspreekpunt aangewezen waar u tijdens het hele traject contact mee houdt. Deze persoon is op de hoogte van uw situatie en wensen en kan u het beste begeleiden. Daarnaast kunt u bij hen op kantoor langsgaan, maar als u liever bij u thuis wilt afspreken is dit ook een mogelijkheid. Wilt u direct een afspraak inplannen of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Lanters B.V.

https://lanters.nl