DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voordelen van een AOV online afsluiten

Bent u zelfstandig ondernemer en wilt u uw AOV online afsluiten? Dit kan gemakkelijk bij Veza Verzekeringen. Het is belangrijk als zelfstandig ondernemer dat u verzekerd bent, mocht u arbeidsongeschikt worden verklaard. U wil natuurlijk niet voor financiële verrassingen komen te staan. Met een AOV bent u als ZZP’er zeker van uw financiële situatie, ook als u belet wordt in het uitvoeren van uw werk. Het online afsluiten van uw AOV kent vele voordelen in vergelijking met het afsluiten van deze verzekering met een tussenpersoon. Wanneer u uw AOV online laat afsluiten heeft u zelf de touwtjes in handen.

Gelijk op de hoogte

Kiest u ervoor om uw AOV online af te sluiten, dan bent u als ZZP’er direct op de hoogte van de zaken rondom uw verzekering. U kunt de premie van de verzekering zelf beïnvloeden door online de kenmerken van u en uw onderneming door te geven. Denk hierbij aan de looptijd, de hoogte van het te verzekeren bedrag en de uitkeringsduur. Ook wanneer u dus een minder groot vermogen heeft, kunt u als zelfstandig ondernemer gemakkelijk en zorgeloos een AOV online afsluiten. Zo bent u voorbereid en hoeft u zich geen zorgen te maken mocht u onverhoopt arbeidsongeschikt raken.

Besparen op de kosten

Een verzekering afsluiten met behulp van een verzekeringsadviseur kan ongemerkt in de kosten oplopen. Gelukkig kunt u op de afsluitkosten besparen door uw AOV zelf online af te sluiten. De kosten van een verzekering afsluiten via een adviseur kan nog verder oplopen door bemiddelings- en advieskosten. Bij Veza Verzekeringen kunt u als ondernemer gemakkelijk uw AOV online afsluiten, en weet u dus direct op welke kosten u kunt rekenen om verzekerd te zijn in geval van arbeidsongeschiktheid. Mocht u nog verder willen besparen dan kunt u de kenmerken van uw verzekering zo instellen dat de premie lager komt te liggen.

https://www.vezaverzekeringen.nl/