DHZ website
Image default
Dienstverlening

Voorzie de auto die je op het oog hebt van een aankoopkeuring

Als je van plan ben om een auto te kopen, is het verstandig om voorafgaand aan de koop een aankoopkeuring uit te laten voeren door een expert. Hierdoor weet je zeker dat de auto die je wilt kopen van een goede kwaliteit is en aansluit bij jouw wensen. Het zou ontzettend vervelend zijn als je kort na de aankoop van een nieuwe auto al met mankementen te maken krijgt. Mijn Autocoach is een specialist die jou hierbij kan helpen. Zij voeren een auto aankoopkeuring op elke gewenste locatie uit. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe auto betrouwbaar is en dat je hier nog vele jaren plezier van hebt. Mijn Autocoach is een onafhankelijke partij en hierdoor zeer betrouwbaar. Ze weten precies waar ze op moeten controleren en voorzien je met veel plezier van een persoonlijk aankoopadvies.

Een auto aankoopkeuring bestaat uit veel verschillende factoren

Mijn Autocoach levert na het uitvoeren van een auto aankoopkeuring een uitgebreid verslag. Hierin worden alle punten die uit de keuring zijn gekomen nogmaals toegelicht. Met ruim 25 jaar ervaring weten zij altijd een deskundig advies uit te brengen. Bij een auto aankoopkeuring controleren ze daarom ook altijd een grote hoeveelheid punten. Zo wordt de voertuigdocumentatie gecontroleerd. Daarna wordt er een proefrit gemaakt zodat de expert ook kan voelen hoe de auto rijdt. Vervolgens wordt er grondig onderzoek gedaan naar de onderkant van de auto door deze op een hefbrug te plaatsen. De computers worden uitgelezen, het interieur wordt gecheckt en als laatste wordt het schadeverleden uitgezocht.

Lees meer over de mogelijkheden

Heb jij een auto op het oog en wil je hiervoor graag een aankoopkeuring aanvragen? Geen enkel probleem! Bekijk de website van Mijn Autocoach en lees meer over de verschillende mogelijkheden. Zo weet je in een mum van tijd of je veilig de weg op kan in jouw aanwinst.

https://www.mijnautocoach.nl

Gerelateerde artikelen

Epoxyhars kopen voor al uw constructies

Dit installatiebedrijf uit Brabant schakelt u het best in voor uw klus

Een goede dakdekker die uw daklekkage oplost