DHZ website
Image default
Business

In Amersfoort op zoek naar een praktijk dat loopbaancoaching aanbiedt

Ik was op zoek naar een praktijk in Amersfoort en omgeving waar ik loopbaancoaching kon krijgen. Al eerder liep ik bij een praktijk om daar het te hebben over mijn loopbaan, maar ik had het gevoel dat de persoon waarmee ik praatte niet echt naar mij luisterde en mij verder kon helpen. Dus ben ik eerlijk met haar geweest en ben ik gaan kijken naar een andere praktijk die mij verder kon helpen. Na een tijdje zoeken had ik een praktijk gevonden; Zee in beweging. Klik hier voor loopbaancoaching Amersfoort.

Een afspraak bij een praktijk in Amersfoort dat loopbaancoaching aanbiedt

Ik had de behoefte aan loopbaancoaching in Amersfoort, omdat het al een langere tijd niet goed met mij gaat. Fysiek wel, maar mentaal weet ik het allemaal niet meer zo goed. Loopbaancoaching zou mij moeten helpen om weer op de rails te komen en te herontdekken wie ik ben en waar ik goed in ben. De eerste begeleider waarmee ik had gepraat was in het begin erg fijn om mee te praten. Naarmate de tijd, werd het steeds minder en was ik voor mijn gevoel weer helemaal bij het begin. Dus ik had nu een afspraak bij Zee in beweging en ik merkte meteen dat het een fijne coach was waarmee ik alles kon delen.

Alles gaat een stuk beter

Ik moest wel even wennen aan een nieuwe coach, maar ze was heel rustgevend en kon veel voor mij betekenen in het algemeen. we hebben allemaal technieken kunnen gebruiken waarvan ik nog nooit van het gehoord. Maar het werkt, en dat was precies wat ik aan het zoeken was al die tijd. Nu zit ik bij Zee in beweging voor ongeveer twee maanden en ik heb mijn manier gevonden. Zonder deze praktijk was dat mij nooit gelukt.

Zee in beweging

Wilt u ook begeleiding van Zee in beweging proberen voor een goede prijs? wilt u komen praten over bepaalde problemen die u dwars zitten? Bekijk dan de website van Zee in Beweging voor meer informatie over alle soorten diensten en begeleidingen die zij voor u kunnen betekenen.