DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voorzie uw bedrijfswagen van zeer betrouwbare beveiliging

Als u een bedrijfswagen heeft, doet u er verstandig aan om deze te laten voorzien van goede beveiliging. Hiervoor schakelt u het best een expert in, zoals Van Wijk Groep. Dit bedrijf is gevestigd in Leerdam, vlak bij Utrecht, en voorziet al jaren diverse soorten bedrijfswagens van uitstekende beveiligingsapparatuur. De medewerkers begrijpen als geen ander dat u echt niet zit te wachten op een inbraak in uw bedrijfswagen. Meestal liggen hier immers waardevolle spullen in, denk bijvoorbeeld aan gereedschap of pakketten van klanten. U wilt deze spullen echt niet kwijtraken en ook uw bedrijfswagen zelf mag natuurlijk niet gestolen worden. Bescherm uw bedrijfswagen daarom goed met de juiste beveiliging.

Kies uit diverse beveiligingssystemen

Bij Van Wijk Groep in Leerdam, nabij Utrecht, staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Dit bedrijf heeft verschillende doorlocksystemen beschikbaar voor het optimaal beveiligen van uw bedrijfswagen. Deze systemen zijn volledig in eigenbeheer ontwikkeld. Regelmatig ontwikkelen de medewerkers nieuwe producten, waardoor er continu innovatie plaatsvindt. De huidige beveiligingssystemen zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan een autoleven lang mee. Zo is uw wagen altijd goed beveiligd. U kunt onder andere kiezen uit de volgende producten:

  • Grendels
  • Centrales
  • Doorlockproducten

Ontdek alle mogelijkheden voor de beveiliging van uw wagen

Inbrekers en dieven zitten nooit stil. Daarom is het belangrijk om uw bedrijfswagen optimaal te beschermen en dit doet u met innovatieve beveiliging. Van Wijk Groep levert betrouwbare systemen, waardoor de kans op diefstal aanzienlijk afneemt. De investering is dan ook zeker de moeite waard en u heeft er jaren profijt van. Neem contact op met de beveiligingsexperts van dit bedrijf en zij vertellen u graag over alle mogelijkheden die ze u kunnen bieden. Ook geven ze u deskundig advies, waardoor u zeker een goede keuze maakt. Hierdoor is uw wagen zeker goed beveiligd en parkeert u hem zeker met een gerust gevoel.

https://vanwijkgroep.com/