DHZ website
Image default
Dienstverlening

Zet een smakelijke biefstuk of bavette op tafel tijdens de koude maanden

Geniet u graag van een heerlijk stuk vlees en bent u op zoek naar een mals stuk dat geen biefstuk is? Dan is een bavette wellicht de perfecte keuze voor u! De bavette is een heerlijke delicatesse voor op de barbecue. Inmiddels weten we dat de barbecue niet alleen geschikt is voor de zomermaanden. Ook tijdens de koudere maanden kan het heerlijk zijn om de barbecue langzaam het vlees te laten garen, zodat het smelt op de tong wanneer u gaat eten. Wilt u graag wat inspiratie opdoen voor het maken van biefstuk of bavette? Lees dan snel verder!

Inspiratie voor het klaarmaken van een heerlijk stuk vlees

Natuurlijk is het allemaal een kwestie van smaak, maar een goede biefstuk of bavette complementeert u met verse seizoensgroenten. Heeft u bijvoorbeeld al eens de combinatie gemaakt met een salade op basis van een van de kolen? Denk aan witte kool of juist rode kool met appeltjes of pompoen. Deze herfstachtige smaken komen prachtig tot hun recht naast de ziltige, krachtige smaak van de biefstuk of bavette. Maak er een complementaire aardappelstamp bij of kies voor de klassieke combinatie met Vlaamse frietjes voor een smakelijke maaltijd!

Bestel uw vlees eenvoudig online

Maak het uzelf gemakkelijk en kies ervoor om een prachtig stuk biefstuk of een heerlijke, malse bavette te bestellen bij Beef&Steak. Deze online slager levert het vlees eenvoudig thuis bij u af, zodat u makkelijk kunt genieten van goed en kwalitatief vlees. Heeft u vragen of hulp nodig bij het maken van uw keuze? Dan staan de deskundige medewerkers van Beef & Steak voor u klaar om te helpen. Gaat u bijvoorbeeld koken voor vrienden of familie? Of bent u van plan om de biefstuk of bavette langzaam te garen op een smoker? De situaties vragen om ander vlees. Op de website vindt u de contactgegevens om al uw vragen te stellen!