DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zorg voor een goed en efficiënt verzuimbeheer binnen uw bedrijf

Binnen uw bedrijf wilt u natuurlijk dat uw medewerkers zo weinig mogelijk ziek zijn. Helaas kunt u dit niet zelf in de hand houden. Wel kunt u zorgen voor een efficiënt verzuimbeheer binnen uw organisatie. In een efficiënt verzuimbeheer staat de actieve monitoring van het verzuim van uw medewerkers centraal. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat u goed in beeld heeft wat de omvang én de reden is van het verzuim van uw medewerkers. Met de hulp van een ervaren professional, zoals PreAct Verzuimregistratie, zorgt u voor een uitstekend verzuimbeheer. Wanneer u het verzuim goed in beeld heeft, kunt u stappen ondernemen en adequaat reageren. Ook heeft u hierdoor de mogelijkheid om de processen binnen uw bedrijf te vergelijken met de praktijk.

Verbeter uw bedrijfsprocessen met goed verzuimbeheer

Met de begeleiding van ervaren professionals maakt u gebruik van veilige verzuimsoftware. Deze software is er voor gecertificeerde arbodiensten en andere professionals. De software biedt ondersteuning bij de uitvoering van uw dienstverlening. In een aantal stappen komt u erachter welke invloed het verzuim van uw medewerkers heeft op uw bedrijfsprocessen. Allereerst vult u verschillende gegevens, zoals onder ander verzuim- en NAW-gegevens in. Hierna kunt u het verzuimproces analyseren om erachter te komen hoe er wordt omgegaan met verzuim en hoe dit wordt geregistreerd. Gedurende dit gehele proces krijgt u deskundige ervaring van de specialisten van PreAct Verzuimregistratie.

Breng het verzuim van uw medewerkers goed in kaart

Door het verzuim van uw medewerkers goed in kaart te brengen, zorgt u voor efficiënt verzuimbeheer binnen uw organisatie. Door het gebruiken van een professioneel systeem krijgt u op de juiste momenten een signalering, bijvoorbeeld bij frequent verzuim of wanneer er langdurig verzuim dreigt. De specialisten van PreAct Verzuimregistratie kunnen u alles vertellen over de verschillende processen en bij het implementeren van het systeem in uw bedrijf. Bij vragen kunt u ook altijd bij hen terecht.

https://preact-verzuim.nl/