DHZ website
Image default
Dienstverlening

De advocaat die u bijstaat en begeleidt gedurende uw zedenzaak

Bent u op zoek naar een ervaren, professionele én passievolle advocaat die u kunt helpen bij uw zedenzaak? De Strafpleiters zijn twee gedreven, dynamische, geslepen vrouwelijke advocaten die geen strafzaak uit de weg gaan. Vanuit het kantoor, gevestigd in Rijen, staan zij u met raad en daad bij en gaan zij direct over tot actie. Samen met u bepalen zij de verdedigingsstrategie en wordt u voorzien van alle benodigde uitleg en advies.

Professionele hulp van een kundige advocaat

Wanneer uw naam in verband wordt gebracht met een zedenzaak, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk professionele hulp van een kundige advocaat ontvangen. Een zedenmisdrijf is vaak erg ingewikkeld en het inschakelen van een goede advocaat is dan ook aan te raden. Op het moment dat u thuis een ontbiedingsbrief ontvangt en wordt uitgenodigd om gehoord te worden, kunt u direct aan de bel trekken en de hulp inschakelen van De Strafpleiters. Als advocaat zedenzaken pakken zij uw zaak met beide handen aan en bieden zij u deskundige juridische bijstand.

Wat is een zedenmisdrijf?

Een zedenmisdrijf is een verzamelnaam voor verschillende strafbare feiten die in het wetboek van strafrecht staan vermeld. Indien u verdacht wordt van het plegen van een zedenmisdrijf, is het belangrijk om een advocaat in te schakelen die weet welke feiten hieronder vallen. Zolang u nog geen advocaat heeft gesproken omtrent de zedenzaak, is het aan te raden om een beroep te doen op uw zwijgrecht. Tevens is het belangrijk dat u geen steunbewijs tegen uzelf creëert door met anderen te praten over hetgeen waarvan u wordt verdacht.

Laat u bijstaan door een professionele advocaat

Schakelt u De Strafpleiters in als advocaat voor uw zedenzaak, dan ervaart u geen ‘juridisch geneuzel’, maar duidelijke taal. De professionals staan u bij vanaf het politieverhoor tot aan de strafzitting. Bovendien maakt het niet uit in welke taal u uzelf het best uitdrukt: de advocaten spreken zowel Nederlands, als Engels, als Frans. Bent u geïnteresseerd in de diensten van een deskundig en zeer gedreven strafrechtadvocaat? Neem dan direct contact op via de telefoon of e-mail en maak een afspraak. Het eerste gesprek is vrijblijvend.

https://destrafpleiters.nl/

Gerelateerde artikelen

Een binnenschilder voor uw woning of kantoor

Schakel bij letselschade in regio Den Bosch professionele hulp in

Koop mooie bekers en medailles en geef de winnaars een geweldige prijs