DHZ website
Image default
Particuliere dienstverlening

Dit is een hovenier met passie voor exclusieve tuinen

Als u een exclusieve tuin wilt laten aanleggen, dan wilt u een hovenier inschakelen met echte passie voor exclusieve tuinen. Deze moet de tuin als een extra leefruimte zien met veel mogelijkheden om het wooncomfort te verbeteren en vergroten. Een dergelijke tuin moet volledig aan uw wensen en eisen voldoen of liever nog; deze overtreffen. Dat betekent dat een hovenier niet alleen goed moet zijn in het aanleggen van exclusieve tuinen, maar ook goede mensenkennis moet hebben. Daarom gaat u naar de specialisten van Fons Linders Tuinmeesters. Zij hebben al jarenlange ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen.

Exclusieve tuinen die extra sfeer bieden

Exclusieve tuinen zijn er niet alleen voor het zicht. Ze moeten ook gebruikt worden. U moet er zich compleet kunnen ontspannen. Daarom is het belangrijk dat deze tuinen perfect aansluiten op de stijl van uw woning en de omgeving. Ze moeten extra sfeer bieden, zodat u tot rust komt in uw tuin. De specialisten van Fons Linders Tuinmeesters zullen altijd eerst bij u langskomen. Ze gaan dan met u in gesprek om uw wensen en eisen op papier te zetten. Vervolgens bekijken ze de stijl van uw woning en uw omgeving. Al deze informatie wordt gebundeld en vertaald naar een uniek ontwerp. Hier vindt u uitgebreide detailtekeningen van de gehele tuin, dus ook de beplanting.

Laat u adviseren door specialisten

Als u zelf bepaalde ideeën heeft, dan kunt u deze altijd aankaarten. De hoveniers van Fons Linders Tuinmeesters zullen deze altijd meenemen in het plan. Hierbij wordt natuurlijk wel naar de haalbaarheid gekeken. Er moet voldoende ruimte zijn en het moet technisch mogelijk zijn. Zij zullen u altijd eerlijk en helder adviseren over de mogelijkheden bij exclusieve tuinen. Als u wilt weten wat zij voor u kunnen betekenen, dan neemt u gewoon contact met ze op. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden

https://fonslinders.nl/