DHZ website
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van wandlampen voor je achtertuin

Als het gaat om het verlichten van je achtertuin zijn wandlampen een goede keuze. Het zijn niet alleen prachtige toevoegingen aan elke buitenruimte, maar ze bieden ook een mate van veiligheid en zekerheid die dit type verlichting extra geschikt maakt. Hoe je deze wandlampen in jouw tuin kan gebruiken, installeren en inzetten komt aan bod in deze blog. 

Veiligheid en beveiliging

Als het gaat om buitenverlichting moeten veiligheid en beveiliging altijd de hoogste prioriteit hebben. Wandlampen bieden de perfecte oplossing voor beide problemen. Ze zijn helder genoeg om paden en trappen te verlichten, waardoor ze veilig zijn om ’s nachts te lopen. Bovendien kunnen ze, omdat ze meestal aan de muur bevestigd worden, niet gemakkelijk omver gegooid of vernield worden, waardoor ze ook een veilige keuze zijn. Ook bij sterke wind of andere weersomstandigheden is er met dit type verlichting minder kans op beschadiging. Door ze aan de muur te bevestigen, ben je verzekerd van een duurzame verlichting voor de lange termijn. 

Esthetisch aantrekkelijk

De wandlampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen. Zo is er altijd wel eentje die past in jouw interieur. De lampen zijn voorzien van LEDS waardoor ze lang mee gaan. Daarnaast zijn de lampen ook esthetisch omdat ze bijdragen aan een mooi verlichte tuin en zo extra sfeer creëren. De wandlampen kunnen ook bevestigd worden aan een schuur, buitenmuur of poort muur waardoor je verschillende plekken in de tuin kunt verlichten. 

Eenvoudige installatie

Het installeren van wandlampen is verrassend eenvoudig zelf te doen. Alles wat je nodig hebt is wat basis gereedschap zoals schroevendraaiers en tangen, wat kennis van bedrading en een beetje geduld! Eenmaal geïnstalleerd hoef je alleen nog maar de lampjes aan te sluiten. 

Wandlampen zijn een geweldige aanvulling op elke achtertuin of buitenruimte – hun combinatie van esthetische waarde, de veiligheidsvoordelen en installatiegemak zijn ze de ideale keuze voor iedereen die zijn tuin wil verlichten zonder te veel moeite te hoeven doen. Met zoveel beschikbare stijlen is er zeker een die perfect bij je voorkeuren past! Ontdek het ruime aanbod bij Sfeer.nl en vind jouw favoriet!

 

https://www.sfeer.nl/