DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze douane expediteur zorgt voor een zorgeloze zending

Heeft u met uw bedrijf veel te maken met import, export en transit? Dan weet u als geen ander dat het vervoeren van alle soorten lading en het verzorgen van de juiste douanedocumenten een tijdrovende klus is. Een klus die tevens correct uitgevoerd moet worden om uw zending vlekkeloos te laten verlopen. Daarom is het raadzaam om hiervoor een specialist in te schakelen, zoals douane expediteur Hemetex B.V. Sinds 1976 zijn zij werkzaam in de branche en hebben zij de ervaring om uw import of export van goederen op rolletjes te laten verlopen.

Laat de nodige douanedocumenten verzorgen door een specialist

Wanneer u het regelen van het vervoer van goederen door Hemetex B.V. overlaat, betekent het dat u tijd overhoudt voor andere zaken. Vaak moet u zich verdiepen in alle regels, verplichtingen en aan te vragen certificaten. Daarnaast is het aangifteproces in Nederland volledig geautomatiseerd en heeft u speciale programma’s nodig om aangifte te kunnen doen. Gaat u exporteren naar andere landen, dan zijn daar weer specifieke documenten verplicht gesteld. Schakel deze douane expediteur in en u heeft geen omkijken naar uw douanezaken. Zij regelen namelijk al het transport en zorgen dat uw zending op tijd op bestemming aankomt. Voor een relatief gering bedrag bent u ervan verzekerd dat uw douanezaken door een vakkundig team afgehandeld worden en bieden zij alle logistiek die hiervoor nodig is. Doordat Hemetex B.V. namelijk een onafhankelijke douane expediteur is,  biedt dit de mogelijkheid om samen naar de meest voordelige aanbieder voor het transport van goederen te kijken. Of dit nu per schip, vrachtwagen of vliegtuig gaat of voor tijdelijke opslag van goederen is, zij regelen het voor u.

Het hele traject snel geregeld

Heeft u goederen klaarstaan die u wilt vervoeren? Neem contact op met Hemetex B.V. en zij vertellen u graag meer over hun diensten. Laat u informeren over de verplichte documenten bij de import en export van goederen en zij nemen al uw zorgen uit handen.

https://hemetex.nl