DHZ website
Image default
Business

Haal uw hijsmiddelen bij de Hijswinkel

Bij de Hijswinkel vindt u alles wat u nodig heeft omtrent hijsen. Wij bieden namelijk hijsmiddelen aan zoals takels, kranen en hefgereedschappen. Onze middelen zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en worden zo snel mogelijk geleverd. Maar het allerbelangrijkste is uiteraard de veiligheid van onze middelen, die wij dan ook natuurlijk zien als hoogste prioriteit en waar wij ons voor blijven inzetten. Niet alleen de fysieke veiligheid van onze middelen is belangrijk, bij ons kunt u uw bestelling ook veilig betalen. Heeft u vragen? Lees dan verder en neem contact met ons op!

Het grote assortiment van de Hijswinkel

Enkele producten uit het grote assortiment van de Hijswinkel: valbeveiliging, werkplaatsinrichting, hijsmiddelen, hefgereedschappen, afstandsbedieningen, kranen, takels en lieren. Genoeg keuze dus. Het is handig om te begrijpen wat deze categorieën inhouden dus zullen wij hier iets meer over uitleggen. Bij valbeveiliging moet u denken aan middelen als veiligheidsharnassen, vanglijnen of valstopapparaten. Noodzakelijke middelen om het hijsen zo veilig mogelijk te laten vergaan. Hierbij komt ook een goede werkplaatsinrichting kijken, waarbinnen wij producten aanbieden als veerbalancers, liften, positioneerders en lasthaken. Onder de categorie hijsmiddelen hebben wij een ruim aanbod aan hijskettingen, hijsogen, ladingspanners, hefmagneten en harpsluitingen. Als u hieruit niks kunt vinden wat bij uw situatie past kunt u dit hoogst waarschijnlijk vinden bij de andere ruime categorie die wij aanbieden van hefgereedschappen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld machineheffers, vezels en palletwagens. De afstandsbedieningen zijn uiteraard noodzakelijk om alle machines te kunnen laten werken zoals u wilt. Wij hebben drie verschillende kranen: werkplaatskranen, bovenloopkranen en portaalkranen. Daarnaast kunt u kiezen uit handtakels en lieren of elektrische takels en lieren.

Hijswinkel.nl

Hierboven hebben wij al redelijk samengevat wat u kunt verwachten van ons grote assortiment. Dit is echter maar een klein deel van ons assortiment aangezien wij u veel meer te bieden hebben. Bent u benieuwd naar alle middelen en producten uit ons aanbod? Neem dan een kijkje op onze site. Hier vindt u meteen onze contactgegevens, zoals ons telefoonnummer voor uw vragen of onze WhatsApp. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.