DHZ website
Image default
Dienstverlening

Draag een steentje bij aan het milieu en kies voor GUTEX producten

Het is jammer dat er nog steeds gebruikgemaakt wordt van grondstoffen voor isolatiematerialen. Wist u dat dit meestal niet eens nodig is? Het bewerken en verwerken van producten op een onnatuurlijke manier zorgt regelmatig voor een slechter milieu. Kies voor isolatie die het milieu niet aantast. Warmteplan biedt enkel producten aan met een aantoonbaar lage milieubelasting. Voorbeelden hiervan zijn cellulose isolatie of GUTEX houtvezelisolatie. Het is bijzonder om te zien dat juist deze onbewerkte producten beter zijn voor onze gezondheid en goedkoper in de aanschaf. Door het gebruik van deze materialen wordt er tevens een energiebesparing bereikt die het milieu en de aarde ook ten goede komt.

Verweer u tegen vocht met GUTEX houtvezelisolatie

Heeft u last van vocht in uw huis? Dit is erg vervelend. Vaak komt dit voor bij oude gebouwen, hier is het bijna niet te voorkomen. Te veel vocht kan zorgen voor gezondheidsproblemen. Isolatiespecialist Warmteplan biedt isolatieoplossingen met GUTEX houtvezelisolatie voor de isolatie van geluid en warmte. Deze vorm van isolatie heeft een hoog vochtopnamevermogen, wat zorgt voor een goede vochtisolatie. Naast vochtisolatie pakt GUTEX houtvezelisolatie ook andere factoren aan. Koeling in de zomer, warmte in de winter en het isoleren van geluid, zijn enkele voorbeelden die deze veelzijdige houtvezels aanpakken. Een extra voordeel is dat het product bouwbiologisch niet belastend zijn, dus goed voor de gezondheid en het milieu!

Ga voor duurzaam in uw nieuwbouwwoning met GUTEX

Het kost erg veel werk om een nieuwbouwwoning te ontwikkelen. Zo moet u rekening houden met het proces van de loting en het invullen van de woonruimtes. Het fijne is dat er op die manier veel vrijheid is op het vlak van architectuur en bijvoorbeeld isolatie. Bent u betrokken bij het milieu en gaat u graag voor een duurzame kostenbesparing? Ga voor duurzaam én comfort met de nieuwe GUTEX houtvezelisolatie. Dit wordt onder andere aangeboden door isolatiespecialist Warmteplan. GUTEX houtvezelisolatie is duurzaam en inzetbaar voor zomerkoeling, warmte-isolatie, vochtregulatie en geluidsisolatie. Het is ecologisch, omdat er gebruik wordt gemaakt van biologisch hout.

Gerelateerde artikelen

Bestel verschillende soorten grind, grond en zand bij dit bedrijf uit regio Rotterdam

Een goede dakdekker die uw daklekkage oplost

Hou uw gebouw schoon met droogloopmatten