DHZ website
Image default
Bedrijven

Professionele hulp bij uw product innovatie en product engineering

Zoekt u een onderzoekspartner bij een innovatieproject van uw onderneming die u een complete service biedt voor product innovatie of product engineering? Dan kiest u voor iDnA. Dit ontwerpbureau helpt u bij elke stap van het ontwikkelingsproces van een nieuw product én daarna. U wilt immers een eindproduct dat werkt zoals het hoort en dat voldoet aan al uw verwachtingen. Daarom wordt er altijd een product gemaakt in zijn uiteindelijke vorm en wordt dit product grondig getest. Hierbij is het ook mogelijk om uw product te laten assembleren in kleine reeksen. Daarbij is het mogelijk om complexe producten te creëren en uw product lastminute bij te sturen.

De beste proefversie bij product innovatie en product engineering dankzij een professionele partner

Bij product innovatie en product engineering, is het belangrijk om voldoende aandacht te hebben voor productdesign. Een goed ontwerp zorgt namelijk voor de beste combinatie van techniek en esthetiek. Reken daarom op hulp bij industrieel design door iDnA, een professioneel ontwerpbureau. Dit helpt u bij het kiezen van het beste ontwerp. Uw ontwerp wordt vervolgens in een 3D-tekening gegoten en daarna wordt er een proefversie ontworpen. Bij elke stap is er een grondige analyse gedaan van de sterktes en de zwaktes van uw product met diverse testopstellingen. Zo wordt ook uw proefversie tot in de kleinste details uitgewerkt. U laat de pilootontwerpen ook altijd assembleren door de professionals van iDnA. Zo heeft u maar één partij nodig voor het gehele productieproces.

Krijg een subsidie voor uw product innovatie en product engineering

Als ondernemer weet u dat innovatie belangrijk en onmisbaar is. Om innovatie in uw bedrijf mogelijk te maken, wilt u graag de beste kennis en expertise in huis halen. Dit kunt u doen door een externe partner in te schakelen, zoals iDnA. Dit bedrijf helpt u graag bij elke stap van uw product innovatie en product engineering. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen bij het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). Voorafgaand wordt er altijd een haalbaarheidsstudie opgesteld, waarin er wordt nagegaan of uw idee rendabel is. Hierbij geniet u van de jarenlange ervaring en technische kennis van iDnA. Vervolgens zorgt het ontwerpbureau voor de realisatie van uw idee.