DHZ website
Image default
Industrie

PRDS valve regelkleppen zijn onmisbaar in de staalindustrie

U kunt de Globe valve en PRDS valve regelkleppen gebruiken in verschillende sectoren. Toch is er een sector die eruit springt en die niet zonder kan: de staalproductie. Deze worden wereldwijd gebruikt door vele staalproducenten en producenten van halffabrikaten. Met deze regelkleppen worden temperatuur, druk en volume geregeld. U vindt deze regelkleppen van het type ECOTROL in bandkoelstraten, koudwalssystemen en de staalveredeling. De Globe en PRDS valve regelkleppen zijn onmisbaar in vele productieprocessen voor het produceren van verschillende groene energiebronnen. Daarom worden deze regelkleppen steeds meer onmisbaar, door de groeiende vraag naar groene energie en de toenemende aandacht voor het milieu en de besparing ervan. Ieder moderne fabrikant kan niet zonder de regelkleppen van Von Rohr ARCA BV.

Op een duurzame manier energie opwekken met de Globe en PRDS valve regelkleppen

Zelfs nu nog is olie een van de belangrijkste energiebronnen. Gelukkig is er tegelijkertijd ook een tegenbeweging gaande en wordt er steeds minder gebruik gemaakt van olie. Steeds meer mensen zijn zich er echter bewust van dat olie steeds schaarser wordt, en niet milieuvriendelijk is. Ook heeft de olieproductie te maken met speculatie en is deze aan economische malaise onderhevig. Gelukkig bent u niet geheel afhankelijk van de olieproductie. Met de Globe en PRDS valve regelkleppen kan er kolenvergassing plaatsvinden, waarbij steenkool of bruinkool wordt vergast tot synthesegas. Dit kan worden omgezet in synthetisch brandstof. Ook kan synthesegas direct worden verstookt. Deze specialist helpt u graag aan het juiste type regelklep voor ieder productieproces. Zo heeft u altijd milieuvriendelijke, zelf opgewekte energie. 

Kies voor Globe of PRDS valve regelkleppen van de specialist

Heeft u al eerder gehoord van het bedrijf Von Rohr ARCA BV? Dit is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige regelventielen. Er zijn tal van mogelijkheden, gebaseerd op de nieuwste inzichten op het gebied van regelkleppen. Op deze manier gaan uw productieprocessen altijd door, onder alle omstandigheden. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van uitstekende oplossingen, aangeboden inclusief uitmuntende service. Deze komt voort uit fantastische service en innovatie. Er zijn veel verschillende soorten regelkleppen, zoals de typen Globe en PRDS valve. Heeft u advies nodig voordat u een keuze maakt? Neem dan contact op met deze ervaren specialist. De vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. Zo draaien uw fabrieken altijd door!