DHZ website
Image default
Dienstverlening

Drainage mortel zorgt voor het behoud van uw straatwerk

Gaat u binnenkort nieuw straatwerk aanleggen in uw tuin? Of wordt het tijd om het huidige straatwerk te vervangen of opnieuw op te hogen? Dan is het verstandig om tussen het zandbed en de stenen een laag drainage mortel aan te brengen. Op die manier heeft u namelijk een stevige laag die voorkomt dat het straatwerk snel weer verzakt. Ook zorgt u zo voor goede afwatering. Drainage mortel is namelijk een mix van fijne split en cement die water goed doorlaat. Zo is plasvorming verleden tijd en hoeft u zich ’s winters geen zorgen te maken over het kapotvriezen van straatstenen. Deze mortelsoort is de investering dan ook zeker waard.

Kies voor topkwaliteit mortel van een expert die bestellen eenvoudig maakt

Als u ervoor kiest om drainage mortel te bestellen, maakt u een verstandige keuze. Al helemaal wanneer u voor de mortelproducten van Multi Mortel Brabant gaat. Deze specialist staat namelijk bekend om topkwaliteit mortelproducten. Deze kunt u bovendien heel eenvoudig bestellen. Zo wordt het wel heel eenvoudig om genoeg mortel in huis te halen voor uw project. Op de site van de specialist vindt u namelijk een bestelformulier waarop u in een paar simpele stappen de gewenste hoeveelheid en het soort mortel invult. Hierbij heeft u ook de mogelijkheid om 10% extra te bestellen. Op die manier weet u zeker dat u genoeg heeft voor uw project en niet opnieuw hoeft te bestellen. Vervolgens hoeft u enkel nog de gewenste leveringsdatum en tijd in te vullen en of u de producten wilt laten bezorgen of zelf afhaalt.

Neem contact op met deze specialist voor advies

Twijfelt u of drainage mortel wel de beste keuze voor uw toepassing is? Neem dan gerust contact op met de experts van Multi Mortel Brabant. Zij beantwoorden al uw vragen en voorzien u graag van advies. Zo weet u zeker dat u voor het juiste mortelproduct kiest en zorgt u voor het best mogelijke eindresultaat.

https://www.multimortelbrabant.nl/