DHZ website
Image default
Business

Je iPhone se beschermen

De iPhone se is in 2020 opnieuw gelanceerd. De nieuwe se is een echte krachpatser. De se is uitgerust met een supersnelle A13 bionic chip, hierdoor laden je apps vrijwel meteen. De smartphone is er in de 64gb, 128 en 256 GB versie. De iPhone Se heeft kwa uiterlijk erg veel weg van de iPhone 8. Het toestel heeft een glazen achterkant, waardoor je de telefoon ook draadloos kan opladen. Het scherm is 4,7 inch, dit is niet al te groot je kan je telefoon makkelijk in je broekzak kwijt. Met de se maak je ook zeer mooie foto’s. Hij is namelijk uitgerust met een 12 megapixel camera. Je wilt deze prachtige telefoon graag heel houden, maar hoe doe ik dat? Dat kan met een iphone se 2020 hoesje. In deze blog meer daarover.

Welk hoesje moet ik kiezen?
Hoe vind je de juiste bescherming voor je iPhone SE? Dat hangt af in wat voor omstandigheden jij je telefoon gebruikt. Als je veel op kantoor of thuis aan je bureau zit dan kan een bookcase of de softcase voor je ideaal zijn. Ben je een timmerman of bouwvakker en kom je vaak in ruige omgevingen? Dan is de kans veel groter dat je telefoon stuk valt of beschadigd. Dan is de gamma watervaste en schokbestendige hoesje iphone SE 2020 meer iets voor jou.

De verschillende soorten hoesjes
Je hebt bij de SE uit 2020 keuze uit hard case, bumper en soft case hoesjes. Al deze hoesjes hebben weer andere eigenschappen. Voor elk persoon en elke situatie is er wel een perfect hoesje te vinden. Sterkere hoesjes voor bouwvakkers de wat meer elegante hoesjes voor zakenlui en zo zijn er nog meer voorbeelden te bedenken. Kies een hoesje wat bij jou past en voorkom zo dat je nieuwe iPhone SE 2020 snel kapot gaat of beschadigd raakt.

http://iphonehoesjes.nl