DHZ website
Image default
Industrie

Voor groot lasersnijwerk kunt u terecht bij deze specialisten

Groot lasersnijwerk en lang lasersnijden zijn zeer effectieve en nauwkeurige manieren van staalbewerking. De methodes zijn zelfs nog nauwkeuriger dan autogeen snijden of plasmasnijden. Hierdoor is lasersnijden zeer geschikt voor precieze bewerkingen, zelfs bij groot lasersnijwerk. De methode veroorzaakt namelijk weinig tot geen verbuigingen aan het metaal, doordat het materiaal aan geringe warmte wordt blootgesteld. Hierdoor is het vaak niet eens nodig om het materiaal nog na te bewerken en zult u uw bestelling snel binnen hebben. Wilt u meer informatie? Lees dan snel verder.

De mogelijkheden van groot lasersnijwerk

Wilt u een bedrijf inschakelen met vele jaren ervaring met groot lasersnijwerk en andere vormen van lasersnijden? Dan kiest u voor de kennis en expertise van M. den Oudsten Buigwerken. Zij hebben vijf machines tot hun beschikking die worden gebruikt voor lang lasersnijden. Hierdoor zijn zij in staat om allerlei soorten materiaal te bewerken, zoals aluminium en (roestvrij)staal. Deze manier van metaalbewerking wordt toegepast in allerlei industrieën. Het is namelijk mogelijk om platen van wel 60 x 4,5 meter groot te bewerken. Daarbij kunt u er ook nog voor kiezen om tekst of belijning aan te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Als u kleine materialen wilt laten bewerken, dan kunt u ook terecht bij deze experts. Ze bewerken kleinere formaten ook zeer nauwkeurig. De platen worden voorzien van laskanten, zodat snelle bewerking mogelijk is.

Neem contact met op met de experts

De experts streven ernaar om marktleider te worden in halffabricaten; niet alleen in Nederland maar in heel Europa. Zij willen dit doel behalen door zowel nu als in de toekomst een onderscheidende organisatie te zijn, waarbij vakmanschap, innovatie en uitstekend ondernemerschap belangrijk troeven zijn. Hierdoor kunt u erop rekenen dat alle opdrachten snel en efficiënt worden uitgevoerd. De specialisten hebben een standaardvoorraad van wel 600 ton staal en beschikken over een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand machinepark. Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende prijsopgave? Dan neemt u contact met hen op via de contactgegevens op hun website.

https://www.mdenoudsten.nl/