DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een bedrijfskleding wasserij voor het wassen van al uw bedrijfskleding

U kunt ervoor kiezen om uw kleding professioneel te laten wassen in een bedrijfskleding wasserij. Als u een eigen bedrijf heeft dan moet u aan veel zaken denken. Zaken zoals het aansturen van het personeel en de boekhouding, maar u moet bijvoorbeeld ook aan de bedrijfskleding denken. Als u een zaak bezit waarbij uw personeel bepaalde kleding moet dragen, dan moet deze kleding op een gegeven moment ook gewassen worden. U doet dit misschien zelf, maar u kunt dit ook op eenvoudige wijze overlaten aan een bedrijfskleding wasserij.

Bespaar tijd door gebruik te maken van een bedrijfskleding wasserij

Door het wassen van uw bedrijfskleding over te laten aan een professional op het gebied van wassen, kunt u de nodige tijd besparen. De tijd die u normaal gesproken kwijt bent aan het wassen en drogen van uw bedrijfskleding, kunt u nu besteden aan andere belangrijke (werk gerelateerde) taken. Naast tijd, scheelt dit u ook nog eens geld.

Met een haal- en brengservice bespaart u nog meer tijd

U kunt nog meer tijd besparen door gebruik te maken van een haal- en brengservice. Als u gebruikmaakt van deze dienst, wordt uw kleding opgehaald wanneer u dit wenst. Bij Good-Clean kunt u dit op een simpele manier online doorgeven. Uw kleding wordt vervolgens opgehaald, gewassen en gedroogd en weer naar u teruggebracht. Deze on-demandservice bespaart u tijd, omdat u niet langer naar de wasserette toe hoeft te rijden.

Voor een milieubewuste reiniging let u op het NETEX-Milieucertificaat

Als u dan toch voor een wasserij kiest, kies dan voor een milieuvriendelijke wasserij. Uw kleding wordt er net zo schoon terwijl het milieu er zo min mogelijk mee wordt belast. Een win-win situatie. Wasserijen die op een milieuvriendelijke wijze kleding reinigen, bezitten een NETEX-Milieucertificaat. Als u zeker wilt zijn van een milieuvriendelijke reiniging, kiest u voor een wasserette met dit certificaat.

https://goodclean.nl/