DHZ website
Image default
Business

Outsourcing laat uw bedrijf op maat functioneren

Als u een bedrijf heeft dat met projecten werkt, komt het regelmatig voor dat u een of meerdere specifieke techniekers nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een storingstechnieker, een planner of een ingenieur die de berekening van de haalbaarheid van uw project doet. U kunt dan eenvoudig een advertentie plaatsen ‘Technieker gezocht‘ met een aantal specificaties erbij vermeld. U krijgt dan waarschijnlijk tientallen reacties en een hele reeks kandidaten over de vloer. Het kan anders!

Doe een beroep op outsourcing

Een ingenieursbureau neemt om te beginnen de hele selectieprocedure uit uw handen. Als u een bepaalde technieker zoekt, geeft u hen gewoon alle specificaties door: niet alleen welke kennis er vereist is, maar ook in welk team ze zullen terechtkomen, de algemene bedrijfscultuur, de te behalen resultaten, enz. Op basis daarvan zal een outsourcing bedrijf op zoek gaan naar de juiste kandidaat. Het bespaart u heel wat tijd en energie omdat u onmiddellijk die techniekers krijgt die u wenst.

Outsourcing betekent onmiddellijk inzetbare techniekers

De techniekers die voor een outsourcing bedrijf werken zijn allemaal heel ervaren en deskundig. Ze hebben al in verschillende ondernemingen gewerkt en hebben een ruime bagage aan know-how. Zij brengen al hun kennis mee naar uw bedrijf. Ze hoeven niet meer opgeleid te worden, wat alweer tijdbesparend is voor u. En ze kunnen vanaf dag één aan de slag. Outsourcing medewerkers zijn zeer zelfstandig en hoeven slechts in een paar zaken bijgestuurd te worden, namelijk die taken die zeer bedrijfseigen zijn.

U betaalt enkel voor wat u wenst

Outsourcing personeel werkt meestal in uw bedrijf voor de tijdsduur van een project. Eens het project is afgelopen, hoeft u ze niet te ontslaan. Ze gaan gewoon bij een ander bedrijf aan de slag. Met andere woorden: u betaalt enkel voor de prestaties die ze leveren en niets meer. In functie van het project bepaalt u zelf hoe veel outsourcing techniekers u wenst aan te werven en voor welke duur. Al de administratieve zorgen hieromtrent worden door het ingenieursbureau afgehandeld. Uw bedrijf betaalt slechts een factuur. Als u outsourcing personeel gecontroleerd bij u laat werken, merkt u dit aanzienlijk in de kosten voor uw project. Outsourcing is dus een uitstekend middel om uw algemene kosten perfect te controleren.

https://www.b-source.be/