DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een cameramast is essentieel voor de beveiliging van openbare ruimten

Wat voor openbare ruimte u ook wilt beveiligen door middel van camerabeveiliging, u kunt niet zonder een cameramast. Dit essentiële onderdeel van camerabeveiliging zorgt ervoor dat de camera’s niet bereikbaar zijn voor onbevoegden en dat u optimaal zicht heeft op het object dat u wilt bewaken. Dit kan een parkeerterrein zijn, een bedrijventerrein of een sportveld, maar uiteraard ook een woning of een bedrijfspand. Het soort openbare ruimte dat u wilt beveiligen en de lay-out ervan bepalen hoe de cameramast eruit moet komen te zien en of deze één of meerdere camera’s moet hebben.

Kies uit verschillende soorten cameramasten in allerlei maten en uitvoeringen

Er zijn verschillende soorten cameramasten waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er vaste modellen en klapbare masten die bij onderhoud of installatie door één persoon omgeklapt kunnen worden voor gemakkelijkere toegang. Daarnaast zijn er diverse extra’s die u aan de cameramast kunt toevoegen, waaronder stabilisatieplaten, contragewichten en inklimbeveiliging. Ook is het mogelijk om de opzetstukken van de camera alvast op de mast te laten monteren. Dan is er ook nog de keuze uit diverse bedrijven die u een cameramast kunnen leveren. Deze kan zo uitgebreid zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Het beste kiest u voor een bedrijf met jarenlange ervaring dat bekend staat om producten van topkwaliteit. Europmast uit Oisterwijk is zo’n bedrijf. Zij leveren al ruim dertig jaar cameramasten van uitstekende kwaliteit aan bedrijven, sportverenigingen, overheden en particulieren.

Ontvang advies op maat bij het maken van uw keuze

Weet u niet zo goed welk type cameramast u nodig heeft voor de beveiliging van uw pand of terrein? Dan helpen de experts van Europmast u graag bij het maken van uw keuze. Zij kunnen u van meer informatie voorzien en bespreken de mogelijkheden met u, waardoor u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Ze geven u advies en helpen u met het vinden van de ideale mast voor uw toepassing, maar de uiteindelijke keuze is natuurlijk aan u.

https://europmast.nl/