DHZ website
Image default
Tuin en buitenleven

Uw droomtuin verwezenlijken met een hovenier in Veenendaal

Met een hovenier in Veenendaal kunt u binnen no time uw droomtuin in werkelijkheid laten gaan. Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats is het ons doel om iedereen de droomtuin te geven die zij verdienen. Als u kiest voor ons hoveniersbedrijf dan kiest u voor de beste kwaliteit én service. Wij ontwerpen namelijk niet alleen uw tuin maar u kunt ook bij ons bedrijf terecht als u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen of uw huidige tuin wilt laten onderhouden door een vakman. 

Een 3D tuinontwerp door een hovenier in Veenendaal

Wilt u graag uw droomtuin laten verwezenlijken door een hovenier in Veenendaal? Dan kunt u een 3D tuinontwerp laten maken. Met deze techniek maken wij een schets van uw toekomstige tuin. Echter plannen wij eerst een kennismakingsgesprek met u in zodat u al uw wensen en ideeën kenbaar kan maken bij ons. Als dit eenmaal is gedaan, gaan wij hard aan de slag met de schets. Zodra deze schets is gemaakt, zetten wij deze om in een 3D tuinontwerp om een helder beeld te krijgen van hoe de tuin eruit gaat zien. Uiteraard moeten wij ook uw huidige tuin inventariseren maar u kunt ons een hoop werk schelen als u van tevoren nagaat waar u het liefst zit in de tuin, met hoeveel mensen u wilt samenkomen in de tuin, wat voor beplanting u wilt en of u nog extra elementen wilt laten plaatsen zoals bijvoorbeeld een leuke speelplek voor de kinderen, een veranda of een schuur. Ook moet u hierbij denken aan waar u uw afvalcontainers wilt plaatsen en of u eventuele verlichting wilt laten plaatsen in uw buitenruimte. 

De tuin tot leven laten komen

Met onze 3D visualisatie kunnen wij uw droomtuin al gauw tot leven laten komen. U krijgt namelijk een beeld van de diepte en u kunt iedere hoek van de buitenruimte bekijken. Ook kunt u met deze schets nog eventuele aanpassingen doorgeven zodat de tuin aan al uw verwachtingen zal voldoen. Ook maken wij bij Hoveniersbedrijf van de Kraats het mogelijk om met onze 3D visualisatie een beeld te geven van de tuin op diverse tijdstippen en tijdens verschillende jaargetijden.